|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() malo čudno zvuči naslov no o čemu se radi.. frend uzeo novi macbook pro 15.4", i dao masnu paru, neću uopće govoriti koliko... a ja mu govorim da je taj laptop precijenjen... a on meni da nije, da neka ja njemu nađem laptop takvih karakteristika a da je jeftiniji... znači, da ima jako dobar ekran, teh. karakteristike ko mac pro i da s njim dođe operativni sustav. ako imate neke kandidate, slobodno se raspišite i argumentirajte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo bi bio jedini kandidat. http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=3904330
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Aha, kako da ne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Gabre Frend ti je u pravu... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo malo ovog: Clevo M860TU s 4 gige DDR3 dođe cca 13000 kn, ako dodaš Vistu još recimo 1000 kn gore, makar ako je student može dobit i besplatno. Mislim da taj MacPro pojede samo tako za manje love. Dovoljno je pogledati koja se grafa nalazi u ovom, a koja u Macu. Ako kažete da grafa nije potrebna onda svaki laptop za 5000 kn jede taj Macbook. |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Cekaj, jel se vi salite? Dizajn, materijali, zavrsna obrada, dimanzije, masa???? Nije mac toliko na papiru impresivan niti toliko kosta zbog maticne,procesora,graficke,rama.. Nebitno je koliko kosta kod nas jer je opce poznato da se kod nasih distributera to ne kupuje. Jednsotavno, kao cijeli paket, macbook pro nema konkurenciju koliko god vi to ne zeljeli priznat.. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Heh, ako ćeš ti dat min. 4000 kn više za dizajn i eye candy slobodno, po karakteristikama ga i obični lap za 5000 kn odere. Bed. Nek se tješe Macovci sa svojim aluminijskim laptopima da aluminij i komad stakla vrijede 4k-15000 kn više. Eh da i za kraj, ovaj Clevo koji sam linkao par postova prije je isto od aluminija. Zadnje izmijenjeno od: velorien. 05.03.2009. u 02:04. |
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
a što ti je Mac nego PC sa drugim OS-om i ušminkanim kućištem. ![]() dajte mi laptop još koji koji je performansama jednak ili jači od mac pro. ne zanima me rasprava koji je od aluminija ili ne... to me najmanje zanima. |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: tor. 05.03.2009. u 08:48. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
******************************** Zadnje izmijenjeno od: tor. 05.03.2009. u 08:48. |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Slazem se da je tema glupa do bola, uostalom Gabre, zasto si isao predbacivati frendu kako se zajebo ako nemas konkretan argument i konkretan lap za usporediti, nego argumente trazis ovdje? Osim toga, vuces glupe usporedbe, Mac nije samo stroj, nego najvise OS. Isto tako se definitivno slazem da je Mac bacena lova za 99% ljudi ovdje, ali ima nas kojima je Mac nezamjenjiv i u poslu (a i privatno), tako da sve ovisi o kakvom se korisniku i o kakvom poslu radi. Ponavljam, 99% ljudi tu na forumu ne treba Mac i bacili bi lovu da ga kupe. Radije neka se pozabave malo sa Hackintoshiranjem ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001