|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Kupnja PS3 (60GB rabljeni) - isplativost?
Problematika je sljedeća - Play Station 3. Frend prodaje Play Station 3, i ja ga možda imam priliku kupiti. A kako bih konzolu ionako kad tad kupio, ne znam je li sad prava prilika. Naime nisma baš upučen, jer nisam imao love do sad, niti sam razmišljao zbog mnogo razloga o kupnji neke nove konzole još barem do kraja 2009., dakle ove godine, no kad tad bih morao posjedovati PS3 i Wii zbog nekoliko igara koje ne smijem propustiti, a i u svakoj generaciji sma uvijek imao minimalno jendu konzolu, prije ili kasnije ![]() Valjda ne tražim previše, a sad to, što sma napisao možda mrviiicu više no što bi možda bilo drago, ispričavam se, ali eto, kriza je, i nema love, pa ne želim baciti bezveze teško zarađenih 2500kn na neki osakačeni PS3, ili nešto sl. P.S.Meni se čini OK cijena, dapače, više nego OK, ako gledam recimo na nabavi - tamo najjeftiniji 80GB dođe 3600kn, 40GB 3000kn, i ono što mi nije jasno, ali ajde, možda je to stvar one opremljenosti koju sma spomenuo, tj da možda "najmanji" ima najviše - 20GB je 5500kn. I eto, ako je tom logikom, isplati se za 500kn manje od najjeftinijeg, sa još manjim diskom, i bez ove 4 sjajne igre i jednim Sixaxisom manje. Pa same igre dođu i do 2000kn. No eto, pošto ja nsima upučen, možda mi se smao kao laiku čini iplativo, ali možda je 60GB zapravo najslabiji, ili sl, ako ništa drugo, ne vidim ga za kupiti nigdje, što mi ne miriši na dobro. Ugl - ukratko, nakon svega ovoga, ili ako se nekome nije dalo čitati sve - vrijedi li mi kupiti taj model za te pare? Ima li neki model više mogučnosti od njega, tj je li 60GB osakaćen za nešto? I hoće li biti sniženja u sljedećih pola godine, jer onda bih pričekao možda jer ionako ću tek tada moći malo više igrati vjerjatno. Te, možda i najvažnije - je li se taj 60GB kvari? Čuo sma nešto priče o tome da nije ni taj PS3 tako kvalitetan, tj da nije jedini 360 koji rikava. A opet s druge strane, neki ga hvale. Ugl, što više komentara i savjeta, to bolje. Hvala. Živjeli! ![]() Zadnje izmijenjeno od: ABuser. 04.03.2009. u 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
ako misliš završit faks onda kupi kad diplomiraš :-)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
PS3 sa 60 Gb je najbolji PS, može čitati stare igre i mislim da je jedini sa USB portovima i još nekim sitnim dodacima.. Čak ni novi od 80 Gb nema neke sitnice koje ima 60 Gb model.. Što se tiče faxa... brate ne uzimaj to zlo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
A gledajte, što se tiče toga, imam i PC koji je zlo. Koliko smao na njemu ima neodigranih igaraaaaa. Ali kažem, PS3 bih kad-tad uzeo, a ne bih ga koristio samo kao konzolu nego i BR player. Taman nedavno kupljena Full HD telka, pa eto, mogu gledat BR:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
studiras e onda ti je najpametnije da se ostavis gaminga znam da zvuci suludo no ipak vise nisi u osnovnoj niti u srednjoj skoli gdje ti profesori popustaju na lijepe okice, a i tu je veliki problem, ak padnes koji predmet, a nemas bas dubok dzep da to bezproblema financiras e onda si tek u govnima ![]() nemoj se zajebavati jer ipak ides po bolonji vrlo brzo ces dobiti nogu ako par puta padnes jer nestudiras po starom sistemu do tridesete zato se radije primi knjiga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma ja sma "već" druga godina, znam ja sve već kako ide, bez brige. Nisma tek upisao, tako da znam kako sve ide, a i ako što rekoh, onda bi me tako mogao i PC zehebat, ali eto, držim se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ak očeš videt kaj je grafička prezentacija,uzmi ga ![]() Čuj odluka tvoja,al mislim da neš fulal ak kupiš konzolu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|