|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Može li se na Barton-M ikako podesiti...
...da frekvencija procesora bude varijabilna ovisno o radnji na računalu...naravno, na desktop ploči, jer mi je cilj tiho računalo, a ne zvijer za igranje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zg Riot squad
Datum registracije: Nov 2004
|
pa kupi si onda zalmana i stavi ga u silent mode,barton-m se ionak ne grije previše kolko ja znam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Može li se na Barton-M ikako podesiti...
Citiraj:
Više manje sve mjenjaju množitelj a napon proca rijetko koja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
na AN7 mozes podesiti voltazu iz windowsa bez restarta a za monzitelj brijem da nemres nikak.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ja sam to bio radio, al nism nigdje naso progy koji podesava sam u odnosu na opterecenje, nego sam ja morao sam mjenjat mnozitelj kad sam htio, a napon nisam mogo... evo ti detalje: http://www.cpuheat.wz.cz/html/CPUMSR_main.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Re: Re: Može li se na Barton-M ikako podesiti...
Citiraj:
Kako onda mogu pomoću nVidia System Utilitya mijenjat napon iz windowsa, samo mičeš po sklali, i nakon apply se napon na cpuz poveća...jel:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ako ploča podržava i jedno i drugo može se npr. uzeti CrystalCPUID i mjenjati. Ovo sa opterećenjem i mjenjanjem frekve i voltaže mislim i ja malo proučiti sad kad sam stavio tu AN7, baš me zanima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
...CrystalCPUID ...CrystalCPUID ...CrystalCPUID ...CrystalCPUID ...CrystalCPUID ... (ponavljajući si u brk žurno idem prema guglu da ne zaboravim) zafaljujem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
a sta je sa onim amd powernow softverom na amd.com? AMD Athlon™ XP Processor PowerNow! Software for Windows 98SE, Windows ME, Windows NT 4.0 & Windows 2000 Version (exe) 3.0.4 - AMD PowerNow! Technology allows the system to dynamically and automatically select CPU speed, Voltage and Power combination that match the instantaneous user performance need. These changes can happen as often as 30 times per second. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Misliš da nisam prvo probao... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
pa cemu onda sluzi taj softver? ja trenutno trazim rjesenje kako da ja nastimam voltazu rama na npr 2,7V i da mi ta ostane a ne da koristi 2,8 a ja nastimao 2,7 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|