|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Premjestaj takozvanog servera u DATACENTAR
Pozz ekipo, opet ja trazim pomoc. Naime, prije 2-3 mjeseca mi je stigo komp doma namijenjen da bude server, ali znam da nema staticku ip adresu i naravno nemoze biti 24/7 pa me zanima jer se moze odnijest u koji datacentar a da taj datacentar pruza staticku ip adresu i 24/7 uptime naravno platio bih ja to ali me zanimaju cijene i vasa misljenja koji su najbolji datacentri i koje preporucate. Zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
http://www.amis.hr/poslovni_kolokacija_cjenik.php bash me zanima kako ce to s svojih 13 godina placat : ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
evo ovo ti je puno jeftinije od spomenutih, jedini zajeb da je u sloveniji http://tushosting.si/gostovanje_streznika/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
@marijan95 trebas tocno definirati sto trebas, mozda ti ni ne treba dedicated server.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Znaci ja imam kutiju koja bi radila 24/7. Meni treba prostor i staticka ip adresa da on moze radit 24/7. U Hrvatskoj bez firme nemozes staticku dobit pa sam mislio premjestit kutiju u neki od datacentra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
joj mladicu, pa informiraj se malo. nisi ti jedini s tim problemom. koristi nesto tipa dyndns.com i gotovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
![]() Ukratko. Nudim kolokaciju servera: - brzina 2Mbit simetrično - flat promet - 2 IP adrese - cijena 1500Kn + PDV / mjesečno |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Kao fizicka osoba mozes uzet staticni ip samo se opet priblizavas cifri od 1500kn. Kod amisa je 488kn staticna ip adresa.
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Zvao sam više puta i provjeravao - nije šala. Nazovi službu za korisnike i pitaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Rafal ti si onda nesto pogresno skuzio. Na stranici im je pisalo da daju 10mb flat rate. E sad jesu mislili na 10MB/s ili 10Mb/s nemam pojma, ali sam siguran da se ne dobije tih 384kbits.
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
Elementi usluge kolokacije servera: · smještaj servera u prostor sa osiguranim specifičnim uvjetima (klimatizacija, protupožarna zaštita, povišeni pod ) · osigurano neprekidno napajanje · stalni nadzor opreme, 24/7 · javna statička IP adresa (ili više njih) · mjesečna raspoloživost usluge je 99,99% · osigurani bandwidth od 10 Mbps Usluga flatrate kolokacije servera uklju čuje: · neograničen promet po kolokaciji · usluga smještaja domene u Amisov DNS · usluga preregistracije Vaših domena bez naknade · osigurana stalna internet veza bez ograničenja · besplatno testiranje usluge kolokacije poslužitelja u periodu od 15 dana Cijene: Mjese čna naknada: FLATRATE KOLOKACIJA POSLUŽITELJA (“rack mountable“ poslužitelj): 2.000,00 kn + PDV (1.500,00 kn + PDV uz ugovorni odnos na 12 mjeseci) ili FLATRATE KOLOKACIJA POSLUŽITELJA (“stand“ alone poslužitelj): 2.500,00 kn + PDV (2.000,00 kn + PDV uz ugovorni odnos na 12 mjeseci) Mjese čna naknada uz osigurani badwidth od 15 Mbps: FLATRATE KOLOKACIJA POSLUŽITELJA (“rack mountable“ poslužitelj): 3.500,00 kn + PDV (3.000,00 kn + PDV uz ugovorni odnos na 12 mjeseci)3.000,00 kn + PDV (2.500,00 kn + PDV uz ugovorni odnos na 12 mjeseci) ili FLATRATE KOLOKACIJA POSLUŽITELJA (“stand“ alone poslužitelj): Znači da sam ipak dobio pogrešnu informaciju od njihove službe na besplatnom telefonu. Nude simetričnu brzinu od 10Mbit-a, ali ipak je to daleko od onoga što je napisao Bono. P.S. Rack cijena se odnosi na 1U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Uptime 99.99%
|
Rafael ja sam 2006e razgovarao kad su pocinjali sa kolokacijom i radilo se o 100mbita. U zadnje vrijeme je velika navala na kolokaciju u Amisu tako da su vjerojatno skuzili da ne mogu svima dati 100mbit link po toj cijeni jer nemaju dovoljno resursa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|