|
![]() |
#1 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() Ok,dečki.evo problema, imam(pazi sad) AMD Athlon Xp 3000+ sa Barton jezgrom:clap: .Ima sabirnicu na 333 mhz.Vidim da ste vi svi nabrijali svoje athlončeke, čak fsb do 220 mhz.Ja imam problem.po def-u je 166 mhz.Najviše sam uspio dogurat do 177 mhz, a i tad se ruše windowsi.Ak dignem prek toga, neće se ni podići.Jel to normalno?Matična je Aopen AK79D - 400 VN. (N-FORCE ULTRA CHIPSET, u pravilu ista abitica Nf7.Jel to zbog matične?Il zbog meme (2 keksa 512 mb,pc3200,duall chanell). I zakaj kad dižem množitelj se niš ne događa.Jel to neš zaključano, i kak to otključam.Vi ste svi stručnjaci, ja glup ko kosovska k.ta.Pljiz pomozite,šteta da nemrem mašinu ubrzat. Hvala svim ekspertima unaprijed.Valda neć završit ko topic od 0 postova.Pozdrav!!! Uživajte. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Imas zakljucani barton na 166x13.Kad dignes vise od 166 ne moze ti proc izdrzat frekvenciju koju si mu nabio i to je to.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
prodaj taj proc, kupi mobilca i praši po oc-u... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Tako je, zakljucan ti je proc i jedino sto ti preostaje je da dignes voltazu i vidis dokle ide ako si u mogusnosti mislim prvensteno zbog hladjenja. Otkljucati ga nemozes!
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mislim da ti je najbolje da napraviš onak kak ti je rekao Vedran, tj. da prodaš ovaj proc i zemeš mobilca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
To je to, ne bi puno vise dobil ni sa mobilnim bez dizanja napona, podignul si vise od 200 MhZ. Citiraj:
__________________ |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
200 x 11 = 2200 Mhz, ja racunam a on ima preko 2300 MHz. Brze je kako za sta, negdje je bitan takt procesora a negdje vise donese FSB i memorijska propusnost. U svakom slucaju NE BI BILO PUNO u ni jednom slucaju. Kad sam reko ne bi bilo puno racunal sam da bi mobilac iso na 2300 MhZ, a ni to ne bi bilo puno.Bilo bi bolje al ne puno.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 13.11.2004. u 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
200x11 je u 80% slučajeva brže od 177x13 ili koliko već... i bilo bi puno jer se ne radi samo o fsb već i o memoriji (što se podrazumijava)... ako je istina to što ti pričaš onda većina ljudi diže fsb samo iz preseravanja i šminke... razlika je sve samo ne mala... ako ne vjeruješ pitaj ljude na ovom forumu koji dižu fsb a frekvu ostavljaju istu, a kojih bogu hvala ovdje ima... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Junior Member
|
Zgodan ti je avatar ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Džabe si krečio!
|
Koja je logika da su mobilci otključani,a ovo smeće ne??? Malo sam se raspito, i frendu se otključo neki dan kad je nestalo struje(valjda ga je prvo malo nabila,a onda crkla),Sad mi ne preostaje niš drugo neg molit boga da nestane struje.(moš mislit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
al se nekad dobro jelo...
|
![]() Ma ti radijalni ventilatori su zvijeri ! Kad ta centrifuga počne prat mogu se sve delte i tornadi sakrit ispod kamena ![]() Bilo bi cool stavit po 2 na bočne stranice pa bi komp izgledao ko avion ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Junior Member
|
ne bi samo zgledal ko avion , nek bi tak i zvučal. ko kad upali mlazne motore ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Bučniji mi je keler ma čipsetu.Ljepo svijetli odozada i fino blinka naprijed.dobra stvarčica.: CoolRamb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
Ne znam kolko napravi proc u pc-marku, nemam ga instaliranog. Trebal bi bit onolko kolko je za defaultni athlon 3200+ Kaj se tice dizanja, radi na 2200 MhZ i fsb je 200 Mhz. Nisi ni ti bas puno ispod sa 3000+,a ak ga kloknes kolko ide sa FSB-om, budes u najmanju ruku tu negdje.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
Aha Citiraj:
__________________ |
|
![]() |