|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
win xp file type's help
stvar je sljedeca.. kolega je na poslu pokazivao nekog vraga drugom kolegi i pravili se pametni jedan drugom nest prtljali po exploreru bla bla neam pojma sta tocno, no sredili su to tako da svaki put kad kliknem na neki folder otvara se u novom prozoru... opcija tools>folder options> general> pa open each folder in tje same window ne pomaze, jer je ta opcija selektirana i ne radi. Ne znam sta uopce pokusat raditi po tom pitanju, no probao sam jedino stavit na open each folder in its own window pa sam restartao i vratio natrag pa restart i ne radi i dalje.. jer imao itko takvih problema te ako je kako ih ukloniti... na poslu taj komp mi je vazan, a da bi dosao do neceg otvori se brdo prozora.. zivi kaos.. help please.. hvala puno
![]() |
#2 | |
Stažista!!!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell Ako postoje u tom direktoriju "keysi" kao što su "open" "Explore",onda desni klik na folder shell i Export negdje na sigurno.... Zatim obriši ta dva fajla "open" i/ili explore... i to bi trebalo radit... a ako ti slučajno šta krene po zlu,dupli klik na onaj eksportani fajl i sve će se vratit...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
aaaaaaaaaaa nemoguce.. sta god pokrenem na kompu, trazi me open with... (dakle da odaberem s cime ocu pokrenut) uglavnom oni su nekaj petljali u exploreru>tools>folder options>file types.... sad kako sam ja poceo klikat po ostalim stvarima na kompu sta god hocu pokrenut hoce open with :8 ima li help ikakav za to ?
![]() |
#4 | |
Stažista!!!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
evo me opet samo da se nadovezem... nakon novih win bla bla sve insalirano, ne da meni vrag mira i idem ja cackat po file types-ima, i zamisli napravim isto sta je i on, i sad mi je potpuno jasno sta su radili, no problem nije u tome, vec u situaciji da sam ja od bjesa poludio i formatirao, i sad kad sam bio vise zalostan neg ljut kaj sam to napravio palo mi je na pamet sljedece... ok Nightrain mi je napisao gdje je to u registry-u i jedino sta je trebalo napraviti otic u registry na drugom kompu sa xp-om exportirati taj reg file, te ga pokrenut na kompu koji je sheban i SVE RADIIII... aaaaaaaaaaa Start / Run/ upiši regedit i u registriju pronađi sljedeće; HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell ty 2 all .... mozda ovo nekom takodjer pomogne edit.. p.s. sorry sasvim sam slucajno novi post puknuo.. molim moderatore ta to spoje.. hvala
![]() |
#8 | |
Stažista!!!
|
Citiraj:
![]() znam ja puuuuuuuuuno toga.....I to bez googla.....
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
pa pitao sam, ti si mi lijepo napisao gdje se to nalazi i to sve stoji... al ni na kraj pameti mi nije bilo da to povucem sa drugog kompa.. no bitno da je rijeseno, hvala jos jednom
![]() |
#10 |
Stažista!!!
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
znas kak vele.. na greskama se uci, al na svojima najbolje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|