|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Function button uključen stalno na notebooku HP Mininote 2131
Fn button je gumb koji dok stisnete onda umjesto recimo p prikaze zvjezdicu koja se nalazi iznad na oznaki gumba.I sad problem je sljedeci:sad cjelo vrijeme prikazuje te znakove koje inace bi se trebali pokazati samo kad se pritisne gumb fn.Prvo sam improvizirao tako sto sam napravio novi profil i to je onda nestalo,no nemogu svaki put kreirati novi i brisati stari radi ovoga a nije mi jasno kako se to ukljucuje.Ovaj text pisem preko druge tastature(spojio sam ju preko usb/ps2 to usb konvertora) koja nema taj function button pa mogu normalno pisati.Teoretski bi taj problem ne bi smio smetati ali kad cu ici s negdje s netbookom onda necu moci normalno pisati.Ima ko ideju kako to iskljuciti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To nije greška s FN tipkom nego si izgleda slučajno uključio num lock. Kad već imaš spojenu vanjsku tipkovnicu, jednostavno stisni i isključi ga. Num lock na Mininoteu inače isključiš preko kombinacije FN+Scroll.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Gle fakat radi,samo nije mi jasno kako sam to uspio cak dva put ukljuciti prije.Imas pivu ako ikad dodes u Varazdin ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|