|
![]() |
#1 |
Ubojito stvorenje
Datum registracije: Apr 2008
|
Parental Control Software
Postovani evo progooglao sam temu ali jednostavno mi je tesko u moru izabrati nesto adekvatno. Meni je potreban jedan nazovimo ga "filterom" koji bi kad klinci upisu odredenu rijec u google ili bilo koju drugu stranicu jednostavno zabrani pristup na stranice sa zabranjenim rijecima ili frazama ili sadrzajem koji nije adekvatan za maloljetnike i sl,... Jos jedan feture morao bi biti skriven da klinci ne primjete da uopce filtriramo promet ![]() Tako da opet molim pomoc experta. Svaka sugestija, iskustva su dobro dosla. Unaprijed zahvaljujem na pomoci... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Jesi probao nešto od ovoga http://www.consumersearch.com/parental-control-software Imaš toga hrpu, pa se igraj i vidi što ti više paše. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ubojito stvorenje
Datum registracije: Apr 2008
|
Evo isprobo ih sve sa stranice i najbolji po meni je ovaj CyberPatrol. Mnostvo opcija, ima mogucnost filtrirati i po trazenim rijecima tako da ne prikazuje one koje ste vi kao naveli pod zabranjene,.... Sve u svemu daleko bolji od ovih prijasnjih samo da je interfejs malo bolje organiziran ali i ovako je dovoljno instinktivan da se moze snaci. Zahvaljujem se na pomoci i vrijedi pivkan ako se nademo gdi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|