|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
evo ti copy/paste originaly by brunovidovic otovris prvi prozor riva tunera, tamo gdje ti psihe 256 bit NV40 sa strane stoji customize. Klikni na strijelicu pored customizea, nakon toga na najljeviji prozor(graficka kartica), pa na NVstrap Driver, pa na install, pa stavi kvachicu na "Allow enabling hardware masked units, pa moras promijenit Active pixel... i stavit stavit na drugu opciju tj. ne na determined by bios; pa na customize sa strane i tu ce ti se otvorit jedan prozor. Vidis sa strane za koje kolone ti pishe HW masked i stavljeno yes? E te su ti skupine(zato sto su po 4) pixel unita zmaskane kao i vertex uniti(no one dolaze ne zajedno u 4 kom vec pojedinacno). E sad kad kliknes na jednu od tih kolona di ti stoji YES no pod stavku Bit field/ bit mask vidjet ces da ti se u gornjem desnom kutu mijenja konfiguracija kartice tj broj pixel ili vertex unita. E sad ja sam napravio tako da sam odma otvorio sve vertexe i sve je kad sam testirao radilo tj nije bilo sranja po ekranu(upalio 3d mark i gledo, tako se to testira) Nakon toga(meni su bile zatvorene 1 i 3i pixel uniti(oni koji stoje na 2 i 4om mjestu)) sam otvorio 1 pixel unit i vid vraga u 3dmarku mi se pojavilo stranja na onom nature testu. Znaci taj nije funkcionalan... Taj isti sam nazad zatvorio i otvorio 3i(onaj koji stoji na 4om mjestu) i taj je fino radio tj bez sranja. Pripremi se na restartanje kompa. I ja ne odgovoram za nista od toga sto bi ti se moglo desit(da ne bi bilo bruno kriv...) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
ježi ga... uspio sam otključat sve vertexe... ali pixeli su mi spaljeni.kaj otkljucam 1., sve su mi crte po ekranu. a kad otkljućam 2. vidi se snijeg po teksturama u svim 3d testovima...šteta.al nema veze!!opet imam dobru karticu- 6692 3d marksa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|