|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
tele2CARNet
da li je netko ovo vidio? Citiraj:
Code:
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/carnet-i-tele2-zajedno-nude-mobilni-internet,36293.html cijene su još niže od vip carneta. svaka čast tele2 na ovome. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
evo s hr.org.carnet: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
za one kojima treba takav net, zašto ne? iako meni se još nije desilo da negdje nemam neku slobodnu wifi mrežu, kamo god da idem. jedino mjesto gdje nemam wifi je u faksu, hahaha. vani na cesti ulovim 10 mreža, kad nogom uđem na faks više nema. lol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
znaci za to mi treba USB modem? ne mogu s istom SIM karticom surfati na mobitelu i telefonirati? i ako se uzme ova tarifa bez mjesecne naknade, moram dati 595,00kn za modem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
1. kupim simpa internet paket (148 kn) (ili mozesh koristiti mob. kao sto sam gore napisao) 2. odkljucam stick (mislim da je 6E moram josh malo razgledat) 3. koristim Tele2CARNet uslugu |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
evo da malo updejtam: kupio sam simpa internet paket 148 kn kupio 15 unlock kredita (15E=115kn) i pomocu www.dc-unlocker.com otkljucao stick. probao s TELE2 data karticom i radi. sve 5. jedino treba napraviti novi Network profil (Options>Network Profile) i postaviti APN (u ovom slucaju "mobileinternet.tele2.hr"), spremit i kliknuti Set as Default. kliknete Connect i mozete surfati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|