|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Warcraft3 TFT - Garena problem (ggclient)
Dobar dan, nisam znao dal da ovo strpam u igre il u soft. htio bih vamo buduci da ajde spada pod igre i mislim da bi vise ljudi moglo znat. buduci da smo iz dosade poceli igrat wc3 prek neta, ili u LAN-u.. instalirali smo garenu... i sad problemi, ako hocu igat s jednim frendom, nevidim njegov server ni on moj, isto tako i s drugim frendom, ali vidim druge servere ako netko npr napravi u toj sobi u kojoj jesmo. ali treci frend npr. moze napravit server i svi trojica+ on mozemo uc u njega i igrat bez problema. sad je problem sto on nemoze po cijele dane bit online, ili bit u igrici kad se ja i frend hocemo klat. on bi isto ipak htio igrat negdje drugdje (on je freak mi smo noobovi pa ni zabavno ![]() zanima mezasto je to tako i zasto prek njega mozemo igrat, a međusbono ne.... svi imamo iste patcheve 1.22.0.6328 sa battleneta ja imam sve firewallove iskljucene, i jos pod settings dodane igrice i garena client i sve da propusta, ali nikako to osposobit. hamachi isto ne funkcionira..
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
isti problem sam ja imao i problem je kod mene bio u firewallu u routeru doduse ta garena je na granici izmedju piraterije i neceg korisnog tak da pazi ![]() i da kad sam mogao uci u gejm kod frenda nisam mogao chatati sa njime.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
neznam,igram dotu preko toga vec jako dugo,i nikad problema s time,postoje samo problemi s nevidanjem igara ali to se preko tunnel opcije rijesi (desni klik na usera desno i tunnel).navodno je to radi ne portforwardanja nekih portova,sto je u mom slucaju lako moguce.ali ostalih problema nikakvih,normalno sve radi i tri puta bolje nego hamachi. sto se chatova tice itd,nekad se program zna srusit i onda te disconnecta i to je sve (ali gledajuci da je svaki dan prosjek oko 200 000ljudi na serverima,to je mali problem) a ovo da vam frend digne server pa igrate opet ne kuzim,zasto to.jedan od vas hosta,drugi napise u say : /find IMEDRUGOGFRENDA (npr : /find Nikola553) i onda ga igra pronade,desni klik na njega i tunnel.Nakon toga bi ga trebao vidjet u igri
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam primjetio da se to obično zna dešavat ako su host i igrači na različitim ISP. Ja vidim 99% (T-Com) igri, dok moj frend vidi 50% a za svaku koju ja vidim bi trebao tunelat, neke ne vidi opće (metronet). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() i proradilo je... fala ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|