|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() Evo imam jedno pitanje vezano za cod2 na visti,to jest kako omogucit da cod2 mp radi na visti.Meni osobno cod2 mp nevalja udem u o cod2 mp igram ga 5 min i onda mi zvuk nestane,a cod sp radi sve uredno radi zvuk sve i tako na drugim igrama sve radi ,znaci da je problem u cod2 mp kako omogucit da radi .Htio bi ostat na visti ,vista koju ja imam je ultimate sp2 32 bit.GLedo sam po netu da puno ljudi ima problema sa codom na visti ,ali znam da postoji riješenje jel mi puno frenda moze igrat na vistii i driveri su svi instalirani .Molim vas pomoc!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Stavi compatibility mode za WinXP sp2.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sve isprobao na Visti(32-64) i na Winsima 7 i jednostavno neradi, probao mjenjati drajvere, isprobao to sa kompaktibilnim modom uglavnom sve što mi je palo napamet i reinstalirao igru par puta i probao preko xfire i neće raditi te odustao. Rješio sam tako da sam instalirao Wins 7 i XP ![]() Ima tema ali koliko sam pratio nisam vidio rješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Sve sam probo stavio sam i compatibily mode nece isto opet zvuk nestane nakon 5 min igranja,stavrno nzn u cemu je problem ,jel ima ko na forumu da zna ovo riješit nek napiše ode,pls pomoc hitno!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|