|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne radi internet
Pozz, imam problem s internetom, nejde mi na msn, yahoo, skype, ne otvara mi 90% stranica, ovu srećom otvara, ali drugo skoro ništa, jučer ista stvar, tek oko 17:00 sati mi je sve proradilo, i sad se probudim, opet pol toga ne radi. Imam MAXADSL 10GB, kasda bijeli ruter, svaka pomoć je dobrodošla |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hmm zvuci slicno problemu moga frenda. Naime on ima istih problema s MaxADSL-om te je promjenio 4-5 routera do sada. Osjecam vasu bol jer znam kad me lega nazove u 22:45 i kaze "e jel ti imas interneta meni ne radi" ![]() A cuj opet moze biti do popravka na Kablovini, Overbandwith ili jednostavno da su ti winblowsi inficirani nekom gamadi. my 5c worth |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Bas sam maloprije napisao isti post pa cu ga samo kopirati i tebi... Probaj promjeniti browser, neki drugi isprobaj pa vidi.. I meni je nesto slicno bilo, ali to su bili spyware-i, tako da ako je u drugim preglednicima isto onda cisti racunalo i obavezno ocisti kuki temp i histori. ak ni to nist onda restore sistema i stvar je gotova u tren oka ![]() Zadnje izmijenjeno od: markaV. 26.02.2009. u 16:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|