|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Mobility Radeon HD3650 + Windows7
Evo sam proveo cijelu noć instalirajući 7-icu da bi sada primjetio da su performanse u igrama drastično slabije nego na prije instaliranoj Visti. Stavio sam iste drivere kao sto su bili na Visti tj. 8.12 + mobility modder. Rezultati su više nego razočaravajući. Šta god sam pokušao igrati trza. CoD5, Far Cry2, Crysis warhead, pa čak i PES2009. Ima li to ikakvoga smisla? Ovo je računalo: http://www.superbit.hr/index.php/Pri...ypage.tpl.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
BODUL
|
Citiraj:
mislim pa o cemu pricas ti ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
XPu i Visti je nakon izlaska bio potreban minimalno 1 service pack da bi bili upotrebljivi a ti se žališ što W7 Beta koja se besplatno može skinut sa microsoftovih stranica ne radi najbolje. ne drogi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ma znam ja to sve, samo me zanimalo jel se netko susreo sa sličnim problemima i ako je kako ih se možda može riješiti. Nisam nigdje vidio da se spominju slični problemi pa sam mislio da ja negdje griješim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Imal sam isto win7, inače igram igre samo mp i igre koje koriste punkbuster nerade... kod2 kod4.... i zato sam odustal od njih. a kaj e tice kao windovsi su odlicni (kaj se bete tice). nije bilo rusenja a i brzi su dosta od xp-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|