|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Pomoc oko TV kartice(hitno)
dakle,kupio sam pinnacle PCTV DVB-T karticu ,instalirao software ali kad odem na setting i skeniram i nadje mi samo kanale za radio stanice nema tv kanala,pa bih molio ako netko moze pomoc. ...jos da napomenem da imam direktan kabel sa antene s krova u uticnisu u sobi i iz toga samo sam spoio na tv karticu (Unaprijed hvala) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
jesi li postavio na antene , a ne na cable ? Mislim da tako nekako piše.Imao sam nedugo tu karticu i iz iskustva mogu reći da je super kvaliteta slike ako koristiš program windvr3 ,ali krepale mi već dvije u garantnom roku i to na isti način. Jednostavno se više nije dala instalirati jer komp je nije prepoznavao.Zamjenili mi je u vemill-u i onda ista priča nakon 6 mjeseci s tom drugom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
dakle kabel je prikljucen na antenu a iz antene drugim krajem je u uticnicu i onda sam samo iz uticnica u TV karticu,isto kao da je izravno s antene u komp ustekano. i imam originalne drivere"Pinnacle TV center pa bi htio preko tog gledat jer mi je prije neki lik to slago ir adilo je i on se odselio ja osvijezio sustav i sad neide nazad vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ja sam tebe razumio ali ti očito nisi mene. Imaš kod skeniranja kanala opciju gdje tv karticu možeš podesiti kao da signal preuzimaš s kabelske tv i opciju kao tv tuner(antene).Postavi prije skeniranja na antene postavke, a zatim skeniraj kanale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|