|
![]() |
#1 |
Bob Sinclar RULZ!!!
Datum registracije: Mar 2007
|
ASRock 780GM-LE onboard graphic
bok imam ov matičnu i grafu xfx4850 e sad...performanse u igrama su mi jednak i lošije mom starom kompu. u biosu sam isključio onboard grafu i stavio kao primary graphic adapter PCI express ali i dalje neće..update svih drivera rokno...i neće... na kraju ispada da komp od 2000kn i od 5000kn su jedno te isto help plz?
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kaj je na kraju problem, nemreš instalirati drivere za HD 4850 ili nekaj drugo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bob Sinclar RULZ!!!
|
d
ne nego su jako loše performanse ko da imam 3 godine star komp zanimljiva je stvar da ako stavim sve na low low i rezu 800x600 imam jednako FPS-a kao kad stavim sve extra gihg na neku ludu rezu želim više fps-a ko svi normalni ljudi s ovakvim kompom
![]() |
#4 |
-------
|
Po tebi uzrok tome je u ploči, integriranoj kartici, lošim driverima, sfušano instaliranom operativnom susutavu, loše optimiziranim igrama koje igraš, u čemu točno je problem? Kolko FPSa opće tražiš, u kojoj igri i na kojoj rezoluciji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bob Sinclar RULZ!!!
|
lol problem je takve prirode da ga je nemoguće za objasnit unatoč DOBROJ instalaciji viste 32 bita, dobroj instalaciji friških drivera... dobivam 30-50% lošije performanse od onih koje bi trebao imati!!... e da usput...u visti kod onog windows experience di daje ocjenu kompu...kod grafičke mi stavi 1.0 ... lol, ko da je i nema
![]() |
#6 |
-------
|
Jedno je sigurno, ploča sama po sebi i isključena integrirana grafička nemaju veze s performanasa u igrama, tak da (prije svega) ili je stvar u igri ili u driverima za karticu ili u samoj kartici (ne bi bilo prvi put da je kartica neispravna) ili u operativnom sustavu. Kad sve to eliminiraš, onda moreš krenuti na manje vjerojatne uzročnike (procesor, memorija, disk, napajanje, itd.). Osim toga ovoj temi nije mjesto na AMD podforumu, već na Hardverski ili Softverski problemi, pa reci koji podforum ti bolje odgovara da se tema premjesti kak spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
a jesi refreshao windows experience? Koji proc btw?
![]() |
#8 | |
-------
|
Izgleda da imate sličan problem. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
nebih znao zasto ti to radi al sam ja primjetio kad je u ploci dva keksa od po 2 GB da je nestabilna jako ... smrzaje se i rusi se ... a kad je jedan keks od 2 GB sve ok ... nije mi se dalo vise testirati ... a i mozda je do memeorije ... ako naleti kakav drugi proizvodjac osim Kingmaxa budem isprobao .. inace sve ostalo za 5 od mene za navedenu plocu ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
|
Inače šokre je riješil svoj (za koji se možemo kladiti da je sofverski problem i to s driverima) problem, samo nije rekel kak točno. Tak da ne bi bilo na odmet pitati čoveka na PM kaj točno je napravil, pošto obojica imaju isti problem i to na različitim konfiguracijama, jedino im je kartica zajednička. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|