|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
EPSON stylus DX7450 - problemi s tonerima
Pozdrav! Javio mi se problem sa tonerima tj. printanjem sa solo crnom tintom. Naime, ovaj printer ima zasebne 4 patrone za 3 osnovne boje + crna. Kako mi se potrošila crna jer ju najviše koristim, kupio sam novu solo crnu originalnu tintu od epsona za točno taj model. Počeo sam printat dokument od 50ak stranica i nakon 15 stranica mi je nestao "Cyan" boje i printanje je stalo. Poništio sam printanje i pokrenuo postupak još jednom ali sam ovaj put uključio opciju "Black Ink Only" no svejedno mi neće printat i javlja mi da moram promjenit tu "Cyan" boju koja se skroz potrošila. E sad je moje pitanje da li je ovaj printer toliko retardiran i toliko lihvarski napravljen da sve patrone moraju imat boje makar se koristi samo crna ili sam ja negdje promašio s postavkama? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Svi novi Epson printeri ti imaju tu "foru". Dakle jedna boja ti se isprazni i ne mozes nista printati dok ne zamjenis tu jednu praznu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
No krasno, da sam znao kupio bi ga NE. ![]() Hvala na odgovoru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja za starije modele imam kutijicu za resetirat chip. Al novi imaju drugačiji, pogledat ću jel ima gdje za kupit, ne treba meni osobno, al nek se nađe...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|