|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Vlasnici Herculesa 9800(Pro) pomozite
Danas sam dobio Sunbeam Rheobus potenciometar koji sam naručio od Frana iz Cool-Pc-a i na njega stavio cpu i oba case fana i maksimalno ih stišao. Sada se iz kompa jedino čuje onaj titan na herculesu, nije tak glasno, ali me živcira, a u Linksu kaže da nemreju staviti Artic Silencera jer se nemre maknuti ona bakrena piramida s herculesa. Jel netko uspio maknuti tu piramidu ili staviti silencera bez njenog micanja ili tak nešto? Zadnje izmijenjeno od: rendula. 31.10.2004. u 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Jelc i Blade je imaju i sve što se može reći je _JAKO TEŠKO! Pitaj boga s čime su prikeljeni, vidio sam to čudo i nula bodova od toga. Jedina mogučnost ti je pronači takav vent tiši ili s nekim regulatorom (teško) ili ga sam stišati (presjeci žice i ubaci komad salame da ti smanji napon ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Onda niš, bum moral mijenjat svog herca za nekog Sapphira ![]() Zadnje izmijenjeno od: rendula. 31.10.2004. u 22:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Vlasnici Herculesa 9800(Pro) pomozite
Citiraj:
Mislim da je Blade nekaj mrdao po tome. Ne znam kak bi hodalo da probaš staviti onaj soft za ATI grafe u kojem možeš namještati frekvu za GPU i memu. Možeš narihtati za 2D manje vrijednosti i smanjiti okretaje venta tako da ga ukopčaš na neki utor na ploči koji to podržava ili na taj rheobus. Pa se bar ne bi drevio dok piskaraš ili si na netu... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|