|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Koji je driver najbolji za nVidiu
imam problem.nemogu pokrenuti gta 4 na max detaljima.pa jeli tome uzrok grafa ili driveri..grafa nvidia 9600 gt 512 mb..pa ako moze preporuka ili da mi kazete zbog cega nece ic..unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
join the club.......... pogledaj malo pod gta4 temom (podforum Igre), a mislim da ima nesto i pod driverima za nvidiu.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#5 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
A ti si sa 4870 King of a Đangl ili?Igraš na albatron/mega/dinamozagreb/high? Ja mislim da je 9600GT jako dobra grafa, i ako se sa 3870 moze solidno odigrat doticna igra, onda moze i sa 9600GT jer su dosta blizu. Sa svojom 3870 sam igrao na dosta visokim postavkama, a druge su ovisile o slabom procu...pod solidno i ostalo sma mislio na rezoluciju i Texture quality koja ovisi kolicini memorije. BTW...skini si 185.20 drivere, koji u mom slucaju pokazuju manje FPSa ali nekako ljepše za igrat jer nema onih niskih FPS-ova zbog kojih zatrza jače. EDIT: @Max: još ćeš se ti toga naponavljat.
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 14.02.2009. u 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
uz onu grafiku sigurno da bi. al sta ces kad ljudi to ne kuze i stalno mozes vidjeti da pitaju jel se s ovom ili onom grafom moze igrati GTA4 i onda kada nesto novo i kupe te shvate da im trza zbunjeni gledaju zauzece grafe i skuze da ne prelazi 30% a framerate ne ide preko 20 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Sta me odmah u mozak prcaš? Meni ide losije neg njemu u igricama jer imam relativno slab proc, pa crysis moram na medium dok drugi mogu na high sa istom grafom, ali jacim procom.
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
hmm, igrao sam ga na high malo probe radi kada sam uzeo 4850 ni ni na savegamu s pocetka, sredine ni s kraja nisam primjetio da se ne moze na high. Proc na 3.2 koliko vjerujem ide i tvoj. A cak i da ne ide sumljam da bi tih 200mhz ucinilo razliku. Jedino ako tebi treba minimum 50 FPSa (sto bas u crysisu ne treba)...tada vjerujem da nije islo na high ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Mozda bi sta na xpu islo bolje, ali na 7ici na 1680x1050 na mediumu dobim u igri 24-30fps-a sa cestim padanjima na ispod 20fps-a cim neka eksplozija bude.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Buy now, cry later
Datum registracije: Nov 2007
|
po meni je jako glupo igrat na visokim rezama s uključenim aa ili anisotropic filterima maximalno. da se igra na 800x600 ili 1024x768 ok ali na 1680x1050 ili više , nema potrebe jer grafika na tim rezama izgleda sasvim dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: evo probao sam crysis ponovo ali sam napravio novi profil(stari je kopiran sa viste prije 3mj.) i sada ide na high sa 25-40fpsa??? Dali moze stari profil biti kriv ili zato sto sam ono igrao na misiji onslaught(mucho eksplozija), a ovo je sami pocetak igre?
Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 14.02.2009. u 21:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw, spusti samo fiziku u opcijama ako ti je do high. To ce poprilicno rasteretiti proc. Naravno ne na najnize jer onda direktno utjeces na gameplay. Mislim, ako ga uopce igras. Vjerujem da ti stoji na disku cisto kao benchmark kao i meni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo, i ja sam morao Crysis instalirat , da bih se potvrdio ![]() Na onom GPU benču je 34FPS-a avarage, dok ovako u igri ide dosta solidno , rijetko ispod 25 fps-a, cak i kada su malo jače situacije, ali ipak zna i do 60 doć ( kad gledam u nebo LOL). Sad neznam dali ovaj benč ide po postavkama koje su trenutno settirane, jer je bilo sve na HIGH 1600x1200 bez aa. SLIKA(56kbps warning) EDIT: ma joj, da se vidi u pokretu da nepadaju fps-i čak i u šumi. (kad cemo partiju PESa nabacit? ) OK!Nisi valjda daleko zbrisao? sry za OT
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 14.02.2009. u 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
kakva ti je to slika bokte, impresionizam ? ovu šumu nebi ni Claude Monet bolje naslikao EDIT; kad se spreman za poraz dovučeš u ZG, preselio sam se #2 Jesam ! ONTOPIC ALERT ! setler, koristi commandline... čitaj na GTA temi Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 14.02.2009. u 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Napravio 10-15min benchmark sa frapsom u krizi i dobio sam average 40fps-a tocno. Nisam puko da stavim fiziku na low, onda nije zabavno igrat. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|