|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
(riješeno) Hamachi ne radi sa nekim igrama
Dakle radi se o sljedecem, ja i frend pokusavamo vec duze vrijeme osposobiti hamaci i nikako da proradi. Za sada radi diablo 2, unreal tournament 3, warhammer 40 k. Pokusao sam vise sve moguce metode koje znam i nista nije upalilo pa se nadam da cete mi vi moci pomoci. Ne rade igre Sacred i Sacred Underworld, Dungeon Siege 2,Starcraft,Quake 4,Neverwinter Nights 2... Eh sad problem je u tome kaj se vidimo kad netko napravi igru ali se ne mozemo joinati. Oba kompa imaju Win xp sp2 i pokusali smo cak reinstall u nadi da ce proraditi. Firewall je of na oba kompa i u Win i na routerima, port forward napravljen na oba routera, allow exceptions isto dodan iako je firewall off. pokusali smo i 1.0.15. i 1.0.25. verzije hamacija. Sve igre imaju istu verziju, odnosno isti patch tako da nije do toga. Procitao sam XY postova i nigdje da nadjem konkretno rijesenje. Za Sacred Underworld znam da onaj koji radi server treba iskljuciti jedan core ak ima dual core proc, procitao sve ovdje i sve radi osim kaj se ne mozemo spojiti. Za Dungeon Siege 2 znam da prije nego kaj netko hosta igru mora disable-at mreznu pokrenuti igru pa ponovno enable-at mreznu i restartati hamaci (procitao ovdje) al opet se ne moze nitko joinati u igru. Za Starcraft isto pokusao dodati protokol u hamaciju i sve zivo sam probao kaj sam nasao na netu i nece. Molim vas pomozite ako znate sto jos da pokusam. HVALA!!
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A na koji način se spajate? Jeste li probali preko IP adrese ili kako?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
pa recimo u diablo 2 se spajamo tako da se rucno upise ip i to radi ok. sacred pak ima opciju kod startanja servera da se odabere ip za koji se radi server i vidimo server i kad ja hostam i kad on hosta al se ne mozemo joinati. na ut3 se isto upise ip preko conzole i to je jedini nacin za join i radi. kod starcrafta se ne moze nigdje upisati rucno ip vec samo mogucnost igranja preko ipx i udp i ni jedna ne radi (netko hosta al se ovaj drugi ne moze joinat) vise fakat ne kuzim ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: apex13. 09.07.2008. u 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Zna li netko rješenje za igrati Starcraft preko Hamachija? Probali smo sa 3 različite verzije Hamachija (među njima i prva), isključili sve firewalle, itd. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|