|
![]() |
#1 |
Guest
|
ne mogu instalirati program ukoliko je instalacijska datoteka na Desktopu
Pozdrav! Imam Toshiba m70 laptop na koji sam instalirao XP sp3 i jos napravio full update. Sve radi OK osim jedne stvari. Kada god downloadam neki program na recimo Desktop ne mogu ga instalirati. Za neke mi kaže da je instalacijski file korumpiran, negdje kaze da je nepotpun. Međutim, ako downloadani program prebacim u neki folder na disku, recimo D:\Downloads, i od tamo instaliram sve radi super i instalacija prođe OK. Ideje? ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sve ili samo neke instalacije? Neki loše pisani programi loše barataju kada je u putanji fajla (path) ima razmaka (primjer: Documents and Settings). Nevezano za tvoj problem, puno je pametnije dl. i stavljat u neki folder (tvoj primjer: D:\Downloads) a ne "držat" na Desktopu. Ako baš hoćeš (zbog lakše dostupnosti) napravi shortcut prema stvarnoj poziciji fajla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Sve instalacije se tako ponasaju. Ali rjesio sam problem. Logirao sam se kao administrator i normalno je instalirao sa dekstopa. Tako da sam obrisao svoj stari korisnicki racun, napravio novi i sada radi. Stari korisnicki racun je imao razmak izmedju imena i prezimena i hrvatska slova, sada sam stavio samo ime i bez hrv slova i radi OK. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|