|
![]() |
#1 |
Grazie Michael
Datum registracije: Nov 2006
|
Spor kompjuter
Jedna žena me je zvala da ima problem sa kompjuterom i internetom. Prošao sam do nje, kompjuter je bio pun virusa... nisam imao druge nego reinstalirati windowse. Instalirao sam joj Win XP SP3 sa integriranim dodacima, IE7, WMP11 itd. Instalirao, sve je uredno radilo, kad drugi dan ona mene zove da je sve opet usporeno. Bio sam opet kod nje, windowsima treba oko 40-50 puta da onaj loading bar prođe, kad konačno uđe treba mu još minuta da se makne sa welcome ekrana, te još dvije da sve učita do kraja. Kad uđem u IE7 početnu stranicu odmah učita (google), kad upišem u njega nešto da traži treba mu minuta da učita sljedeću stranicu. Sa Mozillom problema nema. Isto tako ako uđem u My Computer, kliknem C:\ ili D:\ treba mu neko vrijem pa Program Files itd., koju god mapu otvarao neće odmah da je otvori nego mu treba neko vrijeme. Konfiguracija: AMD Athlon64 X2 4400+ 2.3 Ghz AM2 ASUS M2N-SE MX nForce430 chipset 1Gb RAM-a nVidia GeForce 8400GS D-Link DWL-G122 WLAN adapter Poskidao sam sve najnovije zakrpe, drivere... ali još uvijek isto. Ako tko ima kakvu ideju neka reče, jer ja ću poludit s ovim kompjuterom.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
koji hdd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
da nije hdd kontroler otisao u PIO mode ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|