Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Pisači i skeneri
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.02.2009., 11:02   #1
Wecky
Registered User
Moj komp

Wecky's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Red face Primax Color Hand Scanner

Evo ovako,dobio sam taki scanner- http://www.ich-kann-nicht-programmie...andscanner.jpg ,ali samo taki scanner bez kutije i ostalih dodataka.I sad me zanima tj. cuo sam da se tak scanner kopca u nekaku posebnu karticu.Pa sam mislio ako ima ko taki scanner pa da mi kaze jel ide na nekaku karticu ili nekako preko nekog adaptera. I ako,neznam kolko mi se isplati kupovat taku karticu,ali mi se svida scanner jer je mal,a nemoram imat nikak đombu,a i u boji je tako da mi recite.
Wecky je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2009., 11:37   #2
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Pa čuj, ako sam u pravu - to je dosta stari sccaner koji se kopča u serijski port (COM). Istog vrlo vjerovatno nemaš ako ti je kompjuter imalo novijeg datuma, uz čast iznimkama ako ih ima. Potraži kod nekog stariji kompjuter (al stariji) i isprobaj scanner kod njega - čisto da vidiš radi li i zadovoljava li te kvaliteta scanna. Mislim da ima za kupiti PCI kontrolera sa COM priključcima, no nisam siguran da ti se isplati ulagati u tako nešto obzirom da ručni scanneri i nisu najelegantnije rješenje, a za već za stvarno male novce kupiš solidan stolni scanner (mislim da se rabljenih da nać i po 100kn). Isto tako, ako odlučiš kupiti kontroler, prije se uvjeri u dostupnost drivera za scanner za OS koji koristiš.
Oglas

Oglas
Staro 14.02.2009., 12:07   #3
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
To je staro ko Isusovo magare, koristen je jos na win95 ako se jos ko sjeca tog os-a.
Staro 14.02.2009., 16:48   #4
Wecky
Registered User
Moj komp

Wecky's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
lool ha da hvala vam,eo sad znam ma to sam ja dobio tako da neznam nist u vezi s tim a taj lik od kojeg sam dobio ni on mea taku karticu i tak šta al svejedno hvala!!!
Wecky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno