|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
divix hd pitanje?
Pozdrav svima citao sam razne teme o konverziji videa na ovome forumu pa htio bih i ja napisati jedno pitanje Imam sony hvrhd1000 kameru znaci HD je kamera. Zanima me na koji nacin mogu doci do najkvalitetnijeg videa koji se moze gledati na dvd playerima. Kameru kada spojim na lcd full hd slika je fenomenalna. Naravno kada konvertujem u dvd da bi mogao gledati preko dvd playera slika izgubi dosta na kvaliteti. E sada cuo sam da postoji i hd divix format pa sam probao i u njega konvertovati i na kompu je slika ista kao i hd snimak. Zanima me da li je moguce divix hd gledati na dvd playerima ili postoji neka druga konverzija ili ipak samo blu ray da bi slika bila kao na hd kameri. Konverziju sam radio sa Pinnacle Studio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
DVD/divx playeri su ti ograničeni s 720*576 rezolucijom. Tak da nema šanse da pustiš HD materijal veće rezolucije putem običnog dvd/divx playera. Solucija ti je kupovina nekog HD capable playera kao što su WDTV, Mede8er MED500X ili neki sličan. Spojiš usb memory stick ili prijenosni hard na njega na koje si stavio svoj HD materijal i šibaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|