|
![]() |
#1 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Moji windowsi radili super do jučer jučer jednostavno poblesavili. Kao prvo upalim komp dođe do onog dijela gdje je welcome sceen gdje je ona slika usera i gdje se treba kliknuti da se upiše pass i da windowsi voze dalje. to je jednostavno nestalo iskočio prozor gdje se treba to upisati ajd reko nema to veze upišem ja pass windowsi se dignu i komp radi usporeno. E sad se ja pitam kako to vratiti probam preko control panela, user accaunt tamo neće to me nervira! E sad nakon svega idem ja malko pročešljati da nema kakav virus nod skiči samo tako nekih 7 komada trojanci bori se nod klanje na pomolu ali nešto mu se ne da. Zalaufam ja spyboot sd i on nađe neke kolje ali ne pomaže evo dok ovo pišem nod opet se crveni u sistem se uvukao neki win32 trojan. Probam sa malware bajtes on je kao nešto napravio poklao je nekih 25 komada i ostala još 3 e sad mene zanima kako da vratim ono prvo gore navedeno i kako da riješim se virusa koji se ne da barem zasad win32.jolee?
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Probaj sa Smithfraud-fix-om proskenirati i obrisati ali obavezno isključi sistem restore možda pomogne ta opcija jer se neka gamad ukorijeni negdje pa ponovo vrati. Pokušaj vratiti i sistem 24h unatrag sa istom opcijom možda uspiješ popraviti navedeno stanje ako ne nepreostajeti ništa nego format C. i nanovo instal wins-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|