Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.03.2009., 16:55   #1
patakmeister
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Moj komp

patakmeister's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Exclamation Windows XP virus ili nešto drugo

Moji windowsi radili super do jučer jučer jednostavno poblesavili. Kao prvo upalim komp dođe do onog dijela gdje je welcome sceen gdje je ona slika usera i gdje se treba kliknuti da se upiše pass i da windowsi voze dalje. to je jednostavno nestalo iskočio prozor gdje se treba to upisati ajd reko nema to veze upišem ja pass windowsi se dignu i komp radi usporeno. E sad se ja pitam kako to vratiti probam preko control panela, user accaunt tamo neće to me nervira! E sad nakon svega idem ja malko pročešljati da nema kakav virus nod skiči samo tako nekih 7 komada trojanci bori se nod klanje na pomolu ali nešto mu se ne da. Zalaufam ja spyboot sd i on nađe neke kolje ali ne pomaže evo dok ovo pišem nod opet se crveni u sistem se uvukao neki win32 trojan. Probam sa malware bajtes on je kao nešto napravio poklao je nekih 25 komada i ostala još 3 e sad mene zanima kako da vratim ono prvo gore navedeno i kako da riješim se virusa koji se ne da barem zasad win32.jolee?
Staro 23.03.2009., 17:45   #2
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Probaj sa Smithfraud-fix-om proskenirati i obrisati ali obavezno isključi sistem restore možda pomogne ta opcija jer se neka gamad ukorijeni negdje pa ponovo vrati.
Pokušaj vratiti i sistem 24h unatrag sa istom opcijom možda uspiješ popraviti navedeno stanje ako ne nepreostajeti ništa nego format C. i nanovo instal wins-a.
ECHO je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.03.2009., 19:58   #3
patakmeister
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Moj komp

patakmeister's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Upravo sam završi sa formatiranjem diska i lomljenjem vindowsa nije bilo druge
Oglasni prostor