|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
wireless fujitsu simens v8010
Pozz ekipa.evo ovako:imam laptop fujitsu simens v8010 http://www.productshub.com/images/Me...379-medium.jpg Specifikacija:Intel Celeron M370,1.6GHz,512 ram,60 GBHDD,ethernet,modem,ic,Bluetoth...... Mene sad zanima sljedeće:Pokušam se spojit wirelles na svoj ruter doma ali nemogu zato što mi wirlles na laptopu nije upaljen,naime taj laptop nigdje na sebi nema takav gumb ili switch s kojim bi ga upalio...ok nakon toga sam probao u biosu dali je možda diseblano,ali ne tamo je sve ok.čuo sam na nekim forumima da postoji neka kombinacija tipki pomću kojih se upali...ALI najgore od svega je to što ja nisam ziher dali opće ja imam taj wirlles adapter ili kaj već....malo sam noob u svemu tome pa bih vas molio za pomoć... Hvala!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prvo pa muško, lakše pitat nego čitat? AMILO Pro V, EasyGuide (en) Fn + F10 ili Fn + F12 (na različitim mjestima različito piše), trebaš imat startan LaunchManager. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 10.02.2009. u 14:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
He He!!!! Problem riješen, hvala! !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
ej sori kaj te gnjavim!!!! a taj LaunchManager je softwere koji upravlja wirlesom ili........ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
evo sad sam ga napokon uspio upaliti bila je to kombinacija fn+f12 ali naravno sad me zeza launchmenager....daj plzz pomagaj ja ga nemogu naći |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Da ga nemaš nebi uspio upalit / ugasit WiFi, jel tako? Ako ga baš hoćeš pronaći (a zapravo nema potrebe), vidi šta se podiže automatski sa OS - om. Ala si objasnio sa pojmom "sad me zeza" ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
evo upravo sam skužil da imam drajver za njega i instaliran je(pokušavam ga updatet al mi govori da boljeg od ovaga nema) i uključil sam ga s kombinacijom fn+f12 i kaj nebi sad on trebal proradit? ili možda kaj treba u propertisima poriktat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Ježuš marija, kolko godina imaš? Ako si ga upalio onda i radi. šta sad, da još sam skenira dostupne WiFi mreže, odabere susjedovu po mogućnosti i na nju se spoji ??? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|