|
![]() |
#1 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Imam problema sa skidanjem torrenta,sta got da stavim da skida najveca brzina mi je do 30kb/s,a port dole mi je uvjek trokutic zuti,samo jednom se desilo da je dosao zelen i to je bilo nakratko.ajde neko ako bi mi znao rec kako da podesim da mi torrent ljepo radi.sve to radim na laptopu al mislim da to nema veze nikakve jer recimo imam takodjer i rapidshare premium racun i tu nemam nikakve frke skida odlicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Usklicnik dolje ti znaci da su ti portovi zatvoreni. U utorrentu stisni ctrl+g i onda odaberi da testiras dal su ti portovi dobro forwardirani. Ako nisu onda u routeru forwardiraj fiksni port kojeg prije postavis u utorrentu. Kako se forwardira potrazi za svoj router. A ako skidas s javnih trackera na kojima ima puno leechera, a par seedera brzina ti i nece biti puno veca od toga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Port koji ti je namjesten u utorrentu moras otvoriti. Ako imas firewall moras otvoriti port u njemu. Nek ti frend otvori port u routeru. I onda si sredi half-open TCP http://www.softpedia.com/get/Tweak/N...utoPatch.shtml |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|