|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Logitech X530 problem
dakle imam Logitech X530 i problem je imam 5 zvučnika i vufer i rade mi sam 2, koji program da uzmem da rade svih 5?, imo sam prije neki i namjestim na 6 zvucnika rade 4, a ovaj 5-i ne radi opet,... molim vas pomoć
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
koju plocu imas? da li imas zvucnu karticu zasebno? ako ne najvjerojatnije da imas realtek integriranu, u njenom softw. bi trebao pogledati u opcijama i odabrati '6 speakers'... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
mene je zajebavalo, al nisam usteko sve zvucnike.. i ond kad sam usteko nie radilo kak spada.. ali driveri i software od zvucne rjesava sve...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
kurac ti bu 5.1 radil ako pustas glazbu prek winampa...mjuza je u pravilu u stereo formatu, a to znaci samo prednja dva kanala pusti neki 5.1 film i vidi ako te to ne zadovoljava, mozes negdje u driverima ukljucit virtual surround pa bi ti svih 5 trebalo radit |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Drivere od zvučne imaš na cd-u koji si dobio s matičnom. Ak nemaš taj cd, odi lijepo na asrockovu stranicu, nađi svoju ploču tamo i skini si audio drivere. Evo, našo sam ti: http://www.asrock.com/mb/download.as...3-Viiv&s=Intel
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
onda probaj ukopcat onaj crni i rozi il kakav je vec steker u zelenu rupu pa vidi jel onda rade ti zvucnici...tak ces barem vidit dal je stvar u zvucnicima ili zvucnoj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
oprostite sto dizem temu iz mrtvih, ali i ja imam isti problem... i lijepo sam postekao iza sve kablove kako pise... imam za side(rear/centar-subwoofer... i sve to uredno spojim i u Audio Manageru kada testiram zvucnike zvuk radi, ali kad slusam mp3 pjesme ne radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Metaldiran od rođenja
Datum registracije: Sep 2008
|
Pa pogledaj postavke zvucne karte. A ako slusas u mp3 formatu, on ti je po pravilu enkodiran u stereo formatu(kao sto je vec neko iznad napisao), i onda se signal pusta samo na 2 izlaza(zvucnika). To lako rijesis, jednostavno odes na Winamp-ovu stranicu(ako slusas u njemu) i skines plugin za virtual 5.1 zvuk i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Vista je drugačija malo nego li XP po tom pitanju.
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
i dalje problemi... sa winampom mi nesto ne šljaka, a koristim xp... zanimljivo je to sto na starom kompu cca 5-6god kad ga prikljucim svi zvucnici rade i u wmp kad slusam mp3-ce... ali na novom ne(makar kao sto sam vec reko na sound manageru rade), i da procitao sam na forum.hr da treba uzet neki adapter ali taj link vise nemogu nac.. vidim Vuco da i ti spominjes neki adapter Ispricavam se na ''digresiji'', nisam mogao na net :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
isto mi se događalo, riješio sam tako da sam malo pikao po oni rupama i onda namjestio u postavkama zvuka, znaci probaj zeleni u neku drugu boju staviti i onda namjesti. OS je prvo xp pa vista i na oba je radilo, svi zvucnici u winampu. A adapter si trebao s njima dobiti, kao crna kutija sibica |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|