|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
za one ukorak s vremenom...
evo ovak,, odlucio sam malo renovirat komp, pa sam gledao (nakon dosta NE pracenja hardwarea.) procesore, maticne,,, vise nit ne vjerujem onim svim testovima na netu, vec me zanima misljenje/iskustvo iz prve ruke:, dakle mislim potrosit kojih (oko) 2500kn na proc maticnu ram,, dakle kaj preporucujete,, AMD-a XP a nekog ili 64bitni? koja maticna za kojeg, (a da nema problema s PCI Latency,, cuo sam da to dosta je** VIA chipsete), koji ram,, vec sam gledao topic tu negdje al razlika je u tome,, kaj mene ne zanima OC,, bitno mi je da jednostavno dobro radi,, thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Zemi si: mbo dfi lan party ut, nforce3 250, ddr, zvuk, s-ata, fw, g-lan, s. 754 893,74 KN cpu amd athlon64 3000+ box, socket 754, newcastle, 2000mhz, 512kb c., fsb 800mhz 1.214,49 KN te ram pc-3700, 512mb, ddr, kingmax hardcore, ddr 466 mhz 698,52 KN da bude bliže 2500 kn uvrstio sam kingmax ali ako imaš viška malo para zemi si crosair value ili tako neki
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
makar obozavam kingica moj glas ide corsu:clap: kaj imas od graficke |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
RIAA
|
imam GF 4200Ti 128DDrA e al jedna druga stvar,, kaj nije na ovoj MB podrzan najvise ram 400Mhz,, kaj ce mi onda 466Mhz koji je skuplji jel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
,a kaj se tiče cijene jeftinija ti je od ovoga crosaira makar je king 466 a cros 400 jer cros ide bolje brže jače ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
the luda ribetna
|
da za athlona nemaju veze bas mhz nego latencije ![]() posto ima kratke pajpove...koje treba napuniti,a posto su kratki netreba puno snage ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
cinjenica je da ce s manjim latencijama na istoj ferkvi amd konfa radit bolje, medjutim, barem po mom iskustvu i po benchmarcima ne isplati se zrtvovat niti 7-8 mhz-a u korist nizih latencija tvrdnja da mhz-i bas nemaju veze nimalo ne stoji imaju velike veze, mozda cak i vise od latencija
![]() |
![]() |
#9 |
the luda ribetna
|
znam al ak imas ram na 2.5-3-3-8 i 400 mhz,a mos ih stavit na 2-3-3-6 sinkrono...hehe u tom smislu sam mislio...na velke razlike na na male...ma nale se treba eksperimentirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Mislim da je bolje uzeti super ram 433Mhz, nego zeleni hardcore 466Mhz. Ako ga bude držao na 400Mhz imati će bolje latencije sa super ramom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|