|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Problemi pri spajanju kompa s tv-om...
Dakle izgleda debilan problem ali je vrlo zajeban i imam problema s tim vec duze vremena, nisam expert pa molim experte za pomoc! Kao prvo imam graficku karticu ati radeon HD 3800 series i spojio bi ju na obicni tv, dakle nije lcd! Uz graficku sam dobio nesta tipa (slika u privitku) sto spjanjem na graficku mi pomogne tako da dobijem taj s-video ulaz s 4 rupice! Konzultiranjem s osobljem u elektronic centru dao mi je "sve sto mi treba"(lol) uz to i to je ovaj kabel sa produzetkom na jednoj strani koji izgleda ovako.... Uglavnom spajuci sve to i postavljajuci u postavkama drugi ekran i sve sto treba ne desi se nista osim sto ekran malo zatitra...zalosno... probao sam i na drugom tv-u i isto... niko nezna dalje sta da radim... pomoccc please!! pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Provaj direktno spojit taj cinc (zuti) na tv ako ima takav ulaz ako ne tribalo bi radit i priko skarta jedino ako taj skart koji si kupio je jedino za output jer kad kupujes taj dio (skart sa 3 cinca) moze bit za output ili input a u vecini slucajeva imaju na sebi mali botun na kojem prominis ulaz/izlaz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
skart koji je na prvoj slici je od graficke, dakle kad ga ustekam dobijem taj scart sa 3 izlaza (rgb) i jednim s-video, i onda i spojim zuti kabel s nastavnok za s-vid u taj scart pa onda u tv samo video i dakle nista se ne pojavljuje! Hvala svejedno na pokusaju.. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da ne otvaram novu temu, imam sličan problem, ja imam X850XT, spojim je na tv preko RGB-a, radio sam po ovom tutorialu, http://www.amd-firefly.com/firefly20...eflyclient.jsp i problem je kad kliknem na detect dispay, on detectira display, ali kad idem desni klik ne dešava se ništa, jedino mogu dragat ga na glavni ekran pa swap-at ali tada mi slika ne valja nikako. probao sam reinstalirat drivere, najnovije catalyste imam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ja imam 3870 i spojim ga s-video na cinc u tv (crt 72cm) i nikad problema a radi mi bez problema i priko skarta. Idem na detect i odma mi se pojavi tv i stavim na extended. Nije to nista komplicirano tako virujem da vas neka druga stvar tu jeb... Tu di mi je skart sada mi je spojen dvd ali kad pojim komp radi isto bez greske (vidi se na na kkartu ima input/output pa ko ima takav bi treba pripazit da mu je botun pomaknut na input). Kad sam ima CF sa dvi 2600xt onda sam ima problema, uvik sam triba iskljucit CF da mi se slika pojavi....odnosno da mi CC detektira 2 ekran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
evo uspio sam spojit, ali ne rgb-om nego, sa onim drugim žutim kablom, ali mi je mutna slika skroz, šta bi trebo podesit da bude normalna slika? radi se o crt tv-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nece slika bit ka na monitoru zbog rezolucije ali sada zasto je mutna ne znam, igraj se malo u ati catalyst-u pa vidi oce li bit sta bolje ili provaj spojit na neki drugi tv pa vidi jeli ti je slika i dalje mutna....... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|