|
![]() |
#1 |
Anvil of Crom
Datum registracije: Dec 2006
|
Pristup mrežnom printeru preko web sučelja
Kad pokušam pristupiti printeru preko web sucelja (na serveru), ukratko radi.. ali kad se ulogira ikoji drugi admin na server taj doticni admin ne može pristupiti web sučelju printera... u cemu bio mogao biti problem?... Mislim da sam iscrpio sve moguće finese... Server javlja da je iza proxya a nije ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baklava. 30.01.2009. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kako je konfiguriran mrežni printer (idiot ili fiksne postavke)? Neki biser u postavkama servera? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Anvil of Crom
|
Printeru je postavljena fiksna ip adresa, pa mu je bacena rezervacija na dns-u i ako ides add new printer preko wizarda ne nadje nista pa ga ubacis rucno i stavis hp universal printer driver, postavis mu port na ip koji je dodjeljen i sve radi, printa... ali fora je u tome sto mogu samo sa jednog domain accounta pristupiti njegovom web sucelju dok drugi accounti ne mogu nista.. pa mi je to pomalo bizarno (naravno svi su admini) a ![]() nekaj ga proxy jebe a ne znam kaj.. probano je u IE-u pogasiti sve konekcije pod lan settings, te rucno upisane adrese od proxya ali štanga... Ali nije do IE-a jer prokletnik radi ali ne kod svih lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prilikom konfiguriranja printera jesi unio sve od ovog (IP, Subnet, Gateway, DNS, workgrupa). Nisi napisao koji je printer pa da zavirimo u manual. Obično samo jedan admin user može biti spojen na web konfig printera, ostali luzeri samo normal print job. Zašto "hp universal printer driver" a ne od tog modela točno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Anvil of Crom
|
Ha sve je podešeno a i mislim da ti manual neće pomoći ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|