|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
OCZ 500W StealthXStream Power Supply ili Corsair VX450W
Pozdrav svima. Evo ja sam novi član vašega foruma. Već vas neko vrijeme pratim i napokon sam se odlučio registrirati. Znači zanima me koje napajanje je bolje od ova dva navedena. Nemojte gledati moj komp u ovom slučaju jer poslije kupnje napajanja će u skorije vrijeme doći neke komponente koje troše "malo" više od ovih trenutno. I molio bih vas da navedete razloge zašto je koje bolje. Koje je tiše itd... Znači sve njihove prednosti i mane. Znam da ovo napajanje koje trenutno imam moram što prije promijeniti. Ako sam fulao sa postavljanjem teme molim da se premjesti. Hvala svima na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Corsair ..pogledaj po netu navodno je bolesno napajanje..ja sam bio u sličnoj dilemi do jučer |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Slobodno uzmeš i OCZ 500W, ima dosta konektora, imaš i 2xPCIe konektora ![]() Ne velim da je bolje od VX-a, al za ovu cijenu je odlićno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Da malo uletim kao padobranac. Naime malo me brine zagrijavanje Corsaira VX550W. Drzi komp iz siga + 2 optike i 5 LED ventova. Grije se i to pocitavo, reci cemo da van ide dosta zagrijani zrak, e sada, posto zagrijavanje napajanja ovisi o njegovom opterecenju, pa nije vrag da ga ovo sve toliko tlaci. Cudno mi je jer ipak je kvalitetno napajanje, a i ima propuha u kucistu. Naprijed su 2x80mm, otraga 1x120, i bocno 2x92 venta. Misljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Ako ti se napajanje montira iznad procesora onda vruć zrak na ispuhu nije nimalo čudna pojava. ![]() Probaj ga izvaditi iz kejsa i vidi dal i dalje vruć zrak ispuhuje.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() VX nije neko napajanje koje nemre izdržat temperature, to za topli zrak može bit i recimo oko 40°C kaj je normalna temp...da nemožeš držat ruku na njemu onda bi bila to druga prića!! E da i kad ti vent poludi...onda znaš da je opterećeno, ovak nemora biti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@alien Da ti je na dnu nekog solidnijeg kućišta (hint: vidi moje), od zagrijavanja ne bi bilo ni z.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|