|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Rezolucija
Imam Lcd monitor od samsunga 2053BW i htio bih postaviti rezoluciju npr 1024x768 da mi bude preko cijelog ekrana.Cuo sam da se to moze nekako namjestiti.Molim vas ako netko zna neka mi odgovori.Imam x1650 graficku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ili u meniu monitora postavi (setup/image size/wide) ili u CCCu nadji takvu opciju i to rjesi softverski. (digital panel/attributes/enable gpu scaling/scale image to full panel size) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
desni klik na desktop (radnu površinu gdje su ikone, ali ne na ikonu) properties za xp, personalize za vistu, vista - display settings i promijeniš rezoluciju na tu željenu a ako slika slučajno neće biti lijepo rastegnuta po cijelom ekranu koji je wide screen, tj 16:10, a ta rezolucija je 4:3 formata onda imaš par tipki na rubu monitora s kojima se kontrolira velićina, položaj slike, kontrast itd tamo onda rastegneš sliku tako da bude po cijelom ekranu btw ako već misliš smanjiti rezoluciju onda to radije smanji na neku wide screen rezoluciju kao 1280x800 jer bi 1024 bila premala rezolucija za dobar monitor
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Slika ce biti malo mutna jeli tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Imam i ja pitanje a da ne otvaram novi topic, nadam se da nije OT! Kupio bih monitor full HD rezolucije (1920x1080) pa me zanima hoće li xp imat problema, tj. hoće li se prikazivat na cijelom ekranu pošto je 16:9 omjer? Ne znam ima li ta reza u xp za postavit? Negdje sam naletio da se o tom raspravlja al nisam baš skužio! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ima rezolucija u starom 4:3 monitoru toga nema na izbor jer nije wide screen, a i valjda zato jer je max 1600x1200 rezolucija rezolucija prvo ovisi o tome koji je monitor samo su starije igre i programi bez podrške za wide screen rezolucije
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|