|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
CronusMAX
Je li netko koristio CronusMAX i kakva su iskustva? Koristio bih ga za spajanje Xbox 360 Controllera na PS4. Čitao sam da je prije bilo dosta problema (npr. disconnect svakih par minuta), što je navodno sada ispravljeno, ali ne mogu naći baš puno komentara o novijim verzijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
I mene bi zanimalo, no zbog korištenja miša i tipkovnice u FPS-ovima. Koliko sam čitao to radi preko PC-a, tj. spojiš PC na CronusMax i onda se "šalju" signali od PC tipkovnice i miša. Što je malo li-la, ali bih preživjeo, no nisam siguran koliko dobro su napravili translaciju tipkovnice/miša na gamepad. Za X360 imam jedan adapter putem kojega se može spojiti tipkovnica i miš i to radi, ali ne baš najsretnije tako da to nisam nikada koristio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Samo što XIM4 košta više nego duplo od CronusMax-a što je malo prepapreno za nešto što ne mogu isprobati prije upotrebe. CronusMax bi još i mogao preživjeti, a za bonus ima i mogućnost korištenja gamepada raznih konzola. Ili obratno, zavisi sa koje strane gledaš, bonus je uz razne gamepade korištenje i tipkovnice i miša preko kompa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|