|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() pozdrav svima! Evo ovako,žena i ja odlučili se ponoviti u novi TV-e za našu spavaču sobu pa me sad zanima što mislite konkretno ovom modelu.Tv-e bi služio za gledanje naših kanala,znači analogije i naravno jednog dana kad dođe dvb-t. Za pogledati koju divx seriju kad se skine sa neta i slično. GRUNDIG Vision 6 42-6831 T Ili možda imate prijedlog za nešto drugo.Prvenstveno sam gledao da za što manje para dobijem što veču dijagonalu. U prvom planu sam mislio uzeti GRUNDIG Vision 6 37-6820 Glossy Black meni zbog prihvatljive cjene. Zapravo me zanima kakvi su po kvaliteti samog uređaja i prikazu slike i slično općenito svi modeli firme Grundig ili ih se treba izbjegavati u širokom luku. Hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
kad sam zadnji put bio u hgspotu grundingovi valjda stariji modeli su mi posebno upali u oči zbog lošeg vidljivog kuta i prikaza boja. Zapravo da mi sad neko da badava neki lcd tv model star 3 godine ili više ja bi rekao ne hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ima mi curka ovaj manji model i pristojan je s obzirom na cijenu. Zanimljivo je da ima gotovo sve moguće priključke koji se nalaze na tržištu. Kompjutor mi je taj telkač prepoznao kao BEKO što ima logike s obzirom na to da je BEKO kupio Grundig prije par godina. BEKO je inače turska firma pa ne bi bilo loša da provjeriš i njihove modele koji moguće da su čak i jeftiniji, ali ne znam jesu li dostupni u Hrvatskoj.. Što se slike tiče ona je zadovoljavajuća, ali ništa više od toga, imam doma Philipsa (ne znam napamet model, jedan od onih Ambilight 42" modela) i neusporedivo je Philips bolji, ali je i cijena takva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hdtelevizija.com Editor
Datum registracije: Jan 2009
|
@dxdandy Poz! Dva savjeta: 1. za analogiju i divx, uzmi Panasonic plazmu! 2. Grundig LCD TV-e zaboravi, ozbiljno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|