|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Bok ljudi... večer, jutro, kako kome ![]() Trebao bi pomoć oko odabira svijetla za auto. Htio bi standardne žarulje zamjenit nekim bijelim. E tu sad nastaje problem, nemogu odlučiti koja bi uzeo. Naime, malo gledajući i čitajući razne forume skoro nigdje nisam nasao da se priča o bijelim svijetilima, svi hoće neka plava, ovakva onakva... ja bi pak htio svijetla koja vuku na bijelo. Našao sam u molydon-u par vrsti (H7) žarulja pa ako ko ima kakva iskustva s nekima... slobodno nabacite kritike, pohvale bilo bi poželjno... Da nebi bilo zabune radi se o h7 žaruljama ![]() evo koja su mi zapele za oči: PHILIPS XTREME POWER 12V/55W H7 (par) Cijena:278,70 kn PHILIPS NIGHT GUIDE 12V/55W H7 (par) Cijena:268,30 kn PHILIPS VISION PLUS 12V/55W H7 (par) Cijena:224,20 kn PHILIPS BLUE VISION 12V/55W H7 (kom) Cijena:169,30 kn lp, ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
dodaj 400njak kn i uzmi neki xenon H7 4300K komplet. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
To je bez leca i ostalih pizdarija koje KOSTAJU smrt na cesti jer bljesti svim ostalim sudionicima u prometu u mali mozak. Svijetlo prsti svuda osim tamo gdje treba - ne cestu. Xenon za 600injak kn je najveci komad idiotizma koji osoba u prometu moze napraviti. Mislim da je to gore nego da se vozis sa dugim svijetlima. I onda jos kad bacis racunicu da postoji sansa da se sa tim vozi iza mene. Ne isplati mu se. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Kao što je već netko rekao nadoplati i uzmi H7 Xenone i mirna Bosna. Citiraj:
Ako je pravilno sve poštelano NIKOME neće smetat.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ima slucajeva gdje se ne mogu podesit ali se radi vecinom ili o starim tipovima farova ili o dotrajalim farovima. U vecini danasnjih vozila uz adakvetne xenon zarulje i dobru podesenost nema nikakvog negativnog utjecaja na promet. A ovo o lecama, auto nivelaciji i brisacima farova sto je fleks nadrobio mi se neda ni komentirat s obzirom na dostupnos modela s tvornickom xenon ugradnjom koji ne posjeduju nista od navedenog a farovi su identicnih kat. brojeva kao i modeli bez xenona. |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Stalno sam na cesti i ima sve više kretena sa ovakvim setupom.
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neznam kakvi su kataloški brojevi i ostalo za farove ali znam da ima itekako poveći broj kretena koji se voze s Xima koji nisu podešeni kako treba (ili nisu adekvatne snage) a kad naiđeš po noći na takvog točno znaš da je prošao bio iza ili ispred tebe... ![]() Kad im kažeš da su idioti i pitaš zakaj to imaju tako najčešće vele - pa ja super vidim... ![]() Prije bi rekao da im treba okulista ako ne vide s normalnim auto farovima...
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
#9 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja sam uzeo Bluevision,al đabe mi super lampe kad je far ušao u 9g života, nije više bistar kao nekad,postao je i sam lagano žućkast,bolje bi mi bilo da sam uzeo dva nova fara,i onda o lampama razmišljao,al nije baš jeftina investicija za hir zvan svijetlo. ![]() Ne znam jel mi promaklo,ako voziš novi ili noviji automobil isplati se uzeti ili Osrama NB ili ove XtremePower-ice. I H1 i H7. Ali ako imaš nešto kao ja, staro 8,9g,mislim,ima razlike,daleko od toga,po noći i na slabo osvjetljenim prometnicama se najbolje vidi,ali nije to to,far je jednostavno zamućen,i lampa ne dolazi do izražaja.Nije to sad neka extra loša scena,ali vidi se da bi sa novim farom bilo ludilo spram ovog. Osram nightbreak-erice navodno traju nešto dulje,stavio sam bio sliku na temi o automobilima kakva je kvaliteta prikaza,ja bi na njih išao. Low beam NB vs XP : ![]() High beam NB vs. XP : ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Je, ajmo svaštaru pretvoriti u auto forum. |