|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Trenutno pokušavam zamjeniti antivirus; brišem AVG free edition i stavljam Kaspersky Internet Sec 2009 Najprije sam izbrisao AVG reset kompa, a potom započeo instalaciju Kasperskog, ali... Kod instalacije Kasperski je još uvijek pokazivao AVG i nije se želio instalirati. Rebootam ja ponovno komp, započnem instalaciju i opet isto. WTF Ništa instaliram ja nanovo AVG i Your Uninstaller! 2008 pa ga odinstaliram s njim, reset, i ponovno pokušam instalirati kasperski, ali on još uvijek pokazuje prisustvo AVG i neće ![]() da os je vista ultimate (bez sp-a), druge antiviruse mogu instalirati sve su ideje dobrodošle |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Uzmi nekakv registry cleaner (CCleaner,TuneUP,Registry mechanic pa ispeglaj registry) ili ces ic ovim redosljedom rucno preko registrya.. http://www.theeldergeek.com/manually...l_programs.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Da i probao sam s CCleaner počistiti komp, ali ništa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
baš sam budala pomoglo je |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Probaj ovo mozda pomogne http://www.avg.com/filedir/util/avg_...avgremover.exe (bit32) http://www.avg.com/filedir/util/avg_...removerx64.exe |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Ja već duže vrijeme preferiram Kaspersky (možda zbog navike, ali...), što se mene tiće najbolja besplatna solucija je AVG, a što se tiče sveobuhvatne komercijalne zaštite za kućne korisnike Kaspersky je daleko napredniji od ostalih! Neko sam vrijeme za probu koristio Trend Micro, ni on nije loš, a ima i odlično sučelje - ali cijena (to te odmah odvuće od njega) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Jedno pitanjce da nebi otvarao novu temu. Kako da uparim BitDefender sa Jeticom jer recimo kada pregledavam neke slike na netu a Bit ih hoce skenirati a Jetico me pita dali zelim dopustiti AV da skenira podatke, a dotle mi se otvori ta datoteka koja je trebala biti prvo skenirana. Probao sam na svakom pitanju dali zelim dopustiti Bit na uvijek i probao sam one template ali ima za sve samo ne za AV template. ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kaspersky bi trenao biti no.1, pa zatim NOD32, AVG... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|