|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() Ovako frendica mi je prije par mjeseci ugovorila t-comov adsl i do danas ga nije aktivirala. Prošlog ljeta dobila je modem (pretpostavljam bežični) i pristupne podatke poštom i to joj je i danas u ormaru. Kolko se ja sjećam prije par godina kad sam uzeo adsl došao mi je monter ušarafiti spliter i konfigurirati modem. Jel onda treba zvat sad njih da dođe tehničar to postavit i dal naplaćuju tu uslugu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Da pročitao sve, skroz sam bio neinformiran za novu proceduru. Hvala svima i može lock. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Da ne radim bezveze novi forum pa da na brzinu samo pitam za D-LINK zicani router. Istekao mi je ugovor s T-COM-om i sa optimom sam dobio novi router, tako da bi ovaj od T-COM-a ili prodao ili bacio.. Pa me zanima da li su ruteri od T-COM-a kodirani samo za njih ili se mogu koristiti u druge svrhe? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
moze se s njim radit sve slobodno ga prodaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Tckom koristi uredjaje sa annexom B a Optima annexom A Ako za taj tvoj postoji na netu firmawere kojim ga mozes prebaciti u annex A, onda ce raditi i na Optimi
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ma ne treba meni od t-coma.. ja bi ga prodao,ali sam gledao da novi dodje 120 kn(ako sam dobro gledao).. tako da bi ga prodao za nista.. Mene samo zanima kad bi ga prodao dal bi tom nekom radio bez obzira za sto ga koristio? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|