|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
ne priznaje graficku kao hardware-hd3600
evo ovako..... imao sam instaliran northon syncmantec ili kako vec i uglavnom sam ga htio izbrisat i uspio sam nekako i poslje sam shvatio da nisam filove iz regystria ali sam kasnije i to.i sada je problem sta nakon restartiranja kompa nije bilo graficke kartice i javljalo mi je error da ne radi... i sada ja ponovo instaliram drivere sve normalno ali opet nakon restarta nista nema graficke i dalje. ja opet to ponovim ali nista skinem drivere sa interneta(nove) ali ni to ne pomaze jer ih nema na sta instalirat(takav je error).i sada ja restartiram i windowse...sve lipo krasno ali opet graficka kao hardware nije priznata i neman na sto drivere stavit... i sada je stanje da imam windowse xp sp3-bez graficke kartice... a sve je pocelo zbog glupoga northona radi se o HD3600 grafickoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
samo reci dal je agp ili pci-e ? ak je ovo prvo, zna se krivac ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
pci-e je. sta sada |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
cek, ako sam dobro razumio reinstalirao si windowse? nema ti to onda veze sa nortonom (ma koliko isti volio sjebati kompletnu instalaciju win kada ga se covjek odluci rjesiti). Prije ce biti da s grafom nesto nije u redu i da je veza s nortonom samo slucajna. A ako nisam dobro razumio i nije bilo reinstala - probaj system restore ako imas point na dan prije nego sto je sve krenilo po zlu. Ako upali ne diraj nortona, nije on los samo ga se ne smije deinstalirati ![]() Ako nemas point (ili je SR iskljucen po savjetima svih ovih paranoika po forumima koji vide da se u njegovom folderu vole gnijezditi virusi pa su uvjereni da je i sam SR jedan veliki virus ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|