|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
q6600 i x1950 pro - koje napajanje??
Pozdrav svima! Evo prvo čime ću vas ugnjaviti je sljedeće: Specs: - Q6600 - Asus P5QL Pro - Peak HD3850 256 MB - dva harda i napajanje LC 420 W, 120 mm, 170 kn. Sve zajedno je staro cca. 2 mjeseca. E, sad: Znam da je napajanje smeće. Eto kad sam kupovao, nisam razmišljao jer nisam bio upućen u štetno djelovanje loših napajanja, o čemu sam u zadnje vrijeme čitao, pa me ponukalo na razmišljanje (brigu). Zanima me koje su potencijalne posljedice imanja takvog napajanja s ovakvim procom i grafičkom. Hoće li nešto krepati u skorije vrijeme zbog njega? Hoće li eksplodirati? Koje je najjeftinije napajanje koje biste vi preporučili, a da je ok za ovu specku, tj. da ne moram strepiti od eksplozije. Očito mi je cilj potrošiti što manje love, a da sve funkcionira. A, opet, s druge strane, u starom kompu sam imao LC-evo 400 W napajanje 5.5 godina!! Radilo je bez problema. Dok, čuo sam puno loših priča o LC-evima. Hvala unaprijed! Zadnje izmijenjeno od: iveek. 19.02.2009. u 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Fortron 350 il 400 W... PNF... od 200-300 kn... Ili puno bolji Corsair Cx 400... za 400 KN... I tak... Imas sve u temi Koje napajanje kupiti?...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Uzmi ti gore navedenog Fortrona (400w PNF) ili Corsaira CX400 i miran si. Jedino ako imaš samo neka određena napajanja na raspolaganju onda reci pa ćemo vidjeti koje je najbolje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|