|
![]() |
#1 |
Varanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Vista OEM i zamjena matične?
Htio bi zamijeniti matičnu i procesor a imam OEM verziju viste sad ako neko zna kako? Vistu sam platio 1100kn a sad ispada da nemogu kupit drugu matičnu a da koristim tu vistu. Molim ideje(po mogućnosti isprobane) kako to napraviti.thx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nikako jer OEM licenca je vezana za ono za što je vezana, zovi M$ hrvatska i ako ti oni dozvole da promjeniš imaš sreće ako ne - kupit ćeš drugu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Varanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma zvao sam ih.I morao bi odvest ovu ploču što imam na servis (kao da je neispravna) i trebao bi dobit (kupit) drugu pošto takve iste nema (a ima).I za to sve mi trebaju napravit papire u ve-milu i onda ja to faksirat i tek odnda bi dobio novi ključić za aktivaciju.Najvjerojatnije bi trebao i potplatit ove u ve-milu da mi to naprave :S. Bem ti OEM. Zna možda neko ak se da nadogradit ova oem na retail ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
elektrotehničar
Datum registracije: May 2007
|
![]() |
#7 |
apsolventus
Datum registracije: Oct 2008
|
nemam iskustva...ali u svakom slučaju mislim da se najbolje praviti glupim, znači kupi ploču, stavi i onda ih zovi da ne radi...otkud bi ti znao da ti winsi više ne rade, ako zamijeniš ploču (neispravnu), nitko ti to nije rekao
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|