|
![]() |
#1 |
locked in server room
Datum registracije: Mar 2004
|
Vraćanje podataka - hitno trebam savjet !
Pozdrav ! Moj problem je sljedeći: sa prijateljevog starog diska sam trebao napraviti image prve particije na svoju drugu particiju na disku (koja je cijela puno veća od ukupnog kapaciteta starog diska) i to sam radio pomoću Norton Ghosta 2003. Što iz neznanja i neiskustva, odabrao sam opciju da cijelu prvu particiju "kloniram" na svoju drugu particiju (moj disk) i naravno prebrisao sve podatke (upozorenje da će podaci biti izgubljeni sam naknadno našao u dokumentima od Norton Ghosta). Kako da vratim podatke sa svoje druge particije ? Pokušao sam sa PC Inspectorom 3.0 i javlja mi neku grešku (možda i zato što su mi Winblowsi zreli za reinstalaciju), a imam i R-Studio 2.0 koji mi vraća sve izbrisane podatke od "klonirane" particije....ali mojim podacioma ni traga. Ako netko zna, molim da mi to objasni. Hvala unaprijed, Doc.:confused:
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ako ti r-studio ne moze naci podatke, vrlo je vjerojatno da su ti prebrisani s novim podacima sa frendove particije - citaj nepovratno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
probaj sa active file recovery ,get data back ..... to mi je sada palo napameta recicu ti jos njih.....:burn:
![]() |
#5 |
pcekspert rules
Datum registracije: Oct 2004
|
ja ti definitivno preporučam get data back do sad bio uspješan u spašavanju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
E to bi trebao pitati Paskea jer je on imao neki problemčić nedavno ![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|