|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
gainward 6800gt oc
Imam gainwardovi 6800gt karticu. Po defaultu je frekvencija 350/1000 i s tim na 3d marku 2001 izvrtim 22100 bodova. Zatim karticu ocam na 400/1100 s coolbitsom, pokrenem 3d mark, a kad on veli 17000 bodova. Sad mene zanima zašto ta kartica na taktu ultre daje 5000 bodova manje? ![]() I još jedna stvar se dešava kad je clockana. U 3dmarku između testova zblokira na oko pola minute i tek onda krene slijedeći test, a kad je na defaultnim postavkama sve ide normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Nisam probao 2001 ali vrtio sam 2003 i dobijem 12000 i nesto sto je u rangu sa ultra modelima... ne znam probaj promjenit drivere i probaj stavit experTool od gainwarda pa onda klokaj s njim...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: gainward 6800gt oc
Citiraj:
Nedavno sam imao prilike istestirati tu karticu i nisam imao nikakvih problema sa ocanjem. Gainward je karticu dizajnirao da radi na 400/1100, a na tom taktu bi ti radila od početka da si pri instalaciji instalirao Gainwardov eXpert Tool u enhanced modu. Što se tiče maksimalnog overclocka, ja sam je uspio natjerati na 430/1100. Fakat nemam pojma zašto tvoja kartica radi probleme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
@ Beren Mislim da si ti imao "GS" model jel koliko sam citao u enhanced modu rade samo "GS" kartice a ostale (kao i moja) moras rucno klokat , ali isto svaka ide najmanje na taktove ultre
![]() |
#5 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Imaš pravo. My bad. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |