Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.12.2008., 22:55   #1
kiwwy
Premium
Moj komp

kiwwy's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Razer Piranha ili?

Evo sad imam ove slusalice "genius HS-03" i slusalice su bile stvarno super ali mi se potrgo mikrofon od stalnog diranja i pipanja po njemu ( tako je fora nisam imo mira dok ga nisam potrgo ). Sad trazim neki novi headset koji bi mi sluzio samo za igranje online igri, najvise css. Trebaju mi neke slusalice koje bi mi tocno odredivale od kud pojedini zvuk dolazi ( kretanje ljudi . . . ). Razmisljo sam da kupim Razer Piranha, ali trazim i vase misljenje. Da li se isplati dati puno vise novaca zato jer je to razer ili su stvarno bolje od ostalih ili da li mi se vise isplati kupiti neke 5.1 ili 7.1 slusalice. Cjena bi znaci bila oko 600kn ali ako su i neke jeftinije isplativije ili bolje i njih napisite. Bilo bi super kad bi od svakih preporucenih napisali neke mane i neke pluseve. Hvala!!
Staro 11.01.2009., 08:08   #2
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Sudeci po ovom reviewu, Piranhu bi trebalo zaobici, a prema mom iskustvu sa Razer slusalicama vrlo sam sklon toj konstataciji.

http://www.maximumpc.com/article/fea...ans?page=0%2C0

ja sam dugo koketirao sa "surround" slusalicama, imao Razer Barracudu i Zalmanice.. da bi na kraju odustao od koncepta.

po meni Kvalitetan stereo headset sa solidnim frekvencijskim rasponom + dobra zvucna kartica = idealno rijesenje

Najbolji headset (za igranje) koji sam ikad posjedovao je bio Teac za 120 kn, nebih ga nikad' ni mjenjao da mi zec nije pojeo kabl, pa cu sada iskoristiti guzvu da isprobam novi Plantronics
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno