|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
SP u rukometu u HD-u?
Bit ce, nece bit, svi se svadjaju i nigdje konkretnog odgovora...Dal se prenosi rukomet u hd signalu? Kupio sam karticu za nogomet kad je bio ovo ljeto, medjutim nisam ju znao poriktat da mi ne brejka dok gledam tekmice, i sad je situacija bolja, pa me zanima dal ima sta za gledat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne. Navodno se snima u HD, ali taj signal ide van. Kod nas samo nula bodova. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Nema... ![]() Za razliku od npr. DSF-a, nema čak ni standardnog letterbox-a. Da HD jednostavno "pobjegne" iz zemlje bez da ga itko vidi… ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Koja sramota........strasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Razina inteligencije se najbolje vidi sada. Sto se tice HD-a, i tu se vidi napredak. Prejadno da bi se jos sta moglo reci. Najlakse je reci, pa sta ni ovaj ili onaj nema HD,bitno da nema jos netko,a ne razmislja se "zasto mi ne bi imali,koga briga da li jos netko nema". Da,to nema veze s balkanom,najgore je da ne znamo gdje smo. BTW,ne znam koliki broj kucanstva bi moglo gledat HD? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Za HD preko odašiljača nikad i nije bilo šanse. Trebalo bi dizat novi multipleks na novom kanalu, a sve i da su to tražili ne vjerujem da bi im dali. Da Croatel radi, možda su se kod njih mogli uvalit. Ili da su eventualno s HRT-om mijenjali kanal di je sad HD promo za sažetke ![]() Navodno su pregovarali s HT-ovcima za HD preko MAXTv-a, ali su ih ovi u zadnji čas odyebali.
![]() |
#8 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma daj bolje da ni ne nađeš link... mislim da sam (nevjernik kakav jesam) izrekao svoju prvu molitvu: bože, daj nam tehničke greške u što većoj količini da se više ne brukamo ovako. grom ili nešto... e onda su došli "govornici" + prevoditeljica iz pakla + primorac sa marsa. molitve mi nisu bile uslišane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Bok svima, Sa drugih foruma (ja sam postao i re-postao tudju copy & paste)... Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
super mi je kako se na sva zvona promovirali nogometno, onda su ljudi masovno pokupovali notorno skupe mpeg4 tunere ili osrednje sony ekrane sa dotičnim integriranim tunerima, pa su skužili nakon nogometnog da mogu gledat samo hrthd promo i onda su sve poprodavali i eto sad nema rukometnog... zapravo je sve došlo na svoje mjesto ![]() roflmao. @bruno... nisam skužio tvoj post, jel tebi bilo oke otvorenje ili kaj? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|