Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.01.2009., 01:01   #1
pimperlajz
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
software za hlađenje procesora

dvoumio sam se dal da ovo stavim pod probleme s hardwareom ili softwareom. imam ovaj problem: imam toshibu satellite a200 serije s intel core 2 duo 2 ghz procesorom. naime, formatirao sam si disk i nanovo instalirao vistu i od onda mi ne rari dobro hlađenje procesora. ventilator se cijelo vrijeme vrti jednolikom brzinom, umjesto da se vrti brže kad ja nešto radim na računalu. tako da mi temperatura zna porasti i do 95 stupnjeva. je li moguće da sam zaboravio instalirati neki driver ili je šta drugo. molim vas, pomozite mi. samo da napomenem prije formatiranja diska je ventilator radio normalno, ubrzavao je kad je bilo potrebno. help
pimperlajz je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2009., 02:59   #2
zmikic
Premium

zmikic's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Da li si dobio kakav instalacijski cd sa laptopom? Na njemu je sigurno nesto sto ce ti popraviti problem. Ja osobno koristim speedfan za funkciju upravljanja ventilatorima.
Oglas

Oglas
Staro 17.01.2009., 20:04   #3
pimperlajz
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
dobio sam instalacijski cd s laptopom, ali tako mutavo napravnjeno da to nije za vjerovat. naime, na instalacijskom dvd-u je vista home premium i driveri. ali, nije moguće instalirati posebno vistu posebno drivere, nego ili sve ili ništa. ali, meni ne treba niti vista home premium niti pol onih programa i drivera koji dolaze u kompletu. treba mi vista ultimate koju sam si instalirao i instalirao sam sve drivere koji su mi potrebni osim ovog jednog za regulaciju brzine ventilatora. osim toga, komp mi radi sasvim u redu. zato ak netko zna kako se driver za toshibu ili nešt drugo za rešavanje mog problema, nek mi pomogne.
pimperlajz je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2009., 20:29   #4
zmikic
Premium

zmikic's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Probaj sa speedfan programom. Evo link na upute: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=132351
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno