Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.01.2009., 14:29   #1
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Kupnja Laptopa za "extremno" surfanje cijena do cca 4000 kn

Poštovanje dragi forumaši, ...

Imam već 2 laptopa, i možda bi mi trebalo stolno računalo, ali prvo moram vidjeti što se nudi od laptopa za ovaj cijenovni rang.

Što mi treba ? Surfanje, surfanje i samo surfanje !

No o čemu se actualy radi ? Imam po 20-25 prozora (browsera) otvoreno !

I evo moj Asus V1JP, 2GB rama 1.83 x 2, 160 GB Harda, X1700 ATI 512 MB, to slabo hendla u Visti.

E sada kažu ljudi, stavi XP i sl. No taj laptop mi je je muka instalirati da sve radi kako treba u Xpu.

Baterija ovog laptopa traje svega 30-40 min, i to ako štedite !

A ja trebam laptop koji mogu odnjeti negdje, i koji će mi izdržati cca 2 sata ! Poželjno i više.

Dakle zanima me mogu li ja za ove novce kupiti nešto na što mogu puknuti Linux, XP, da radi "savršeno", dakle stavit ću ako treba 8 GB RAMA, što god, samo da mi browsanje bude brže, jer mi je to jako važno za posao !

Dakle imam i HP NX6125 ali s njim imam sve većih problema, evo dok ovo pišem on se sam od sebe resetira, kao da zna da ga spomenuo, pih !

Loada windowse, pa recimo 3 min, a kada uđe onda je ok.

Dakle imam Asus V1JP koji je zamjena za stolno računalo, no iskreno jako me ponekada živcira, i kada mi je ključno i potrebno, on sporo učitava stranice, ili zapne jedna stranica, ne otvara druge dok se ta ne otvori sl. no mislim da je to mana Viste ! (a na njega Linux ne ide i ne ide, problem x1700)

Imate li kakvih prijedloga ?

Dakle ne radi se o običnom surfanju, konstantno moram iz prozora u prozor, upisivati, submitati, pa otvarati drugi, što brže to bolje !

Hvala unaprijed, Kova.

Zadnje izmijenjeno od: Kova. 17.01.2009. u 14:58. Razlog: Tipfeler
Kova je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke