|
![]() |
#1 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Kupnja Laptopa za "extremno" surfanje cijena do cca 4000 kn
Poštovanje dragi forumaši, ... Imam već 2 laptopa, i možda bi mi trebalo stolno računalo, ali prvo moram vidjeti što se nudi od laptopa za ovaj cijenovni rang. Što mi treba ? Surfanje, surfanje i samo surfanje ! No o čemu se actualy radi ? Imam po 20-25 prozora (browsera) otvoreno ! I evo moj Asus V1JP, 2GB rama 1.83 x 2, 160 GB Harda, X1700 ATI 512 MB, to slabo hendla u Visti. E sada kažu ljudi, stavi XP i sl. No taj laptop mi je je muka instalirati da sve radi kako treba u Xpu. Baterija ovog laptopa traje svega 30-40 min, i to ako štedite ! A ja trebam laptop koji mogu odnjeti negdje, i koji će mi izdržati cca 2 sata ! Poželjno i više. Dakle zanima me mogu li ja za ove novce kupiti nešto na što mogu puknuti Linux, XP, da radi "savršeno", dakle stavit ću ako treba 8 GB RAMA, što god, samo da mi browsanje bude brže, jer mi je to jako važno za posao ! Dakle imam i HP NX6125 ali s njim imam sve većih problema, evo dok ovo pišem on se sam od sebe resetira, kao da zna da ga spomenuo, pih ! Loada windowse, pa recimo 3 min, a kada uđe onda je ok. Dakle imam Asus V1JP koji je zamjena za stolno računalo, no iskreno jako me ponekada živcira, i kada mi je ključno i potrebno, on sporo učitava stranice, ili zapne jedna stranica, ne otvara druge dok se ta ne otvori sl. no mislim da je to mana Viste ! (a na njega Linux ne ide i ne ide, problem x1700) Imate li kakvih prijedloga ? Dakle ne radi se o običnom surfanju, konstantno moram iz prozora u prozor, upisivati, submitati, pa otvarati drugi, što brže to bolje ! Hvala unaprijed, Kova. Zadnje izmijenjeno od: Kova. 17.01.2009. u 14:58. Razlog: Tipfeler |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|