|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Preporuka za dobre slušalice + mikrofon
Dakle, trazim stvar iz naslova. Nasao sam ovo: http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.506.118 Pa sad, dal se to isplati kupiti, ima li bolji ulozeno/dobiveno, ajde prijedlozi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Ovisi o tvom ukusu.. Creative uvjek radi dobre proizvode... Samo ovisi o tebi što želiš... Evo ja imam ovaj headset: Slušalice CREATIVE LABS Headset HS-400 Lagane, ugodne, i odličan zvuk. Koristim za Skype i CSS... Preporučam ti da prvo isprobaš headset, ako si u mogućnosti, da vidiš kako ti leži, dali ti je prevelik, pretežak itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
A reci samo, da li te slusalice dodju onako 'preko uha' tj. da su kako bih rekao, veće? Ne samo onako da sjednu na uho, vec da prekriju. Pitam za ova dva modela, onaj koji sam ja predlozio i ovaj sto ti imas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ako je planirani cjenovni rang 250-280kn koliko kostaju slusalice koje si link-ovao ... Pogledaj si i Logitech USB pro. Recenzija Ja sam prezadovoljan s njima, spuzva i koza na uskama i obrucu je udobna i mekana, a usi te nece boliti nakon 20 minuta sto mi je bio problem sa starim pansonic slusalicama. Bas je onako fin, vibrirajuci, ni prejak ni pretih sto me je stvarno iznenadilo jer stare slusalice su bile duplo veceg promjera, a zvuk im je bio puno losiji. Nije sad nesto extra, al za 280kn niti nemozes dobiti extra. Na desnoj slusalici jos se nalazi volumen, mute tipka za mic i 3 predefinirana Equalizer-a.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 17.01.2009. u 12:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|