|
![]() |
#1 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
...envy
i tako.. imamo jedan jedini topic tu na "VIA" i usutkani smo.. moderator VIAe ne voli VIAu ![]() sta cemo sad pustit da ovaj dio opet bude mrtav pola godine? ![]() oguglali smo.. sve danas kod nas prolazi.. od najusranijih zakona pa nadalje ![]() PS ..ima tko ENVY zvuk.. cuo tko ili vidio? valja to cemu?
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Gledaj stari ..... nemoj lupati s prutom po dreku ![]() Koliko vidim samo tebi smeta closed thread - još se nitko osim tebe nije žalio. Čini mi se da spadaš u dio ljudi koje ja zovem - Seronje - . Naime, nije bitno o čemu se raspravlja, bitna je samo rasprava i da si ti u pravu. Sad .... bila to VIA vs NF2 ili tratinčica vs tulipan - svejedno. Bitno da se ima drobit gluposti o nečemu ![]() Nemoj biti naporan. Znam podosta ljudi koji spadaju u krug - Seronje - . Od njih jedan mi je vjenčani kum, a drugi najbolji prijatelj. Tako da znam o čemu govorim. Obzirom da sam ti uzeo blentavu raspravu - sad potežeš novu. Ne zbog nekog pametnog cilja ili nedao Bog nekog smisla. Već tek toliko da imaš o čemu drobiti. Hah gledaj .... nemre. Moja ljubav prema VIA-i ili NV ne postoji. Ne interesira me toka kaj proizvodi. Za mene su to sve stvari na polici. Ne radi Nvidia chipset da ja budem sretan ili VIA da mi zadovolje tajne želje. Rade to da izmuzu pare iz mene. Ne vidim zakaj bi ih volio ili mrzio zbog toga. Oni nude - ja kupujem. Nema tu nikakvog odnosa ( ovo vrijedi i za HW/SF općenito ). Sad ... ako tebe ljuti kaj ti je zločesti admin uzel igračku - idi pa se žali Ozrenu, SPB-u ili Black Dragonu. Oni su glavni i odgovorni. Gnjavi njih, a mene i moj dio foruma ostavi na miru ![]() Kaj se tiće oživljavanja VIA foruma - dapače. Treba i pozdravljam, ali ne glupostima. Pa već dugo VIA žari i pali na području 64 bit AMD procova. Parira NF 3. Zašto ne otvoriti thread o tome - doduše ne VS , jerbo je to poziv na flame sa svih strana. Ako imaš pitanje, komentar, tweak - reci buba, da te čujemo. Ako misliš flaim-at ---- FOF. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..starija garda
|
blabla ![]() otvori ti koju temu ,budi i kretor -a ne samo policajac, ![]() ako je to tvoj dio foruma, reci.. nebih htjeo dirati tvoje.. oprosti sto sam mislio da je nase ![]() ..sto se tice zvuka iskreno pitam. ![]() ..vecina ploca koje imam prilike probati, jos to ne maju u sebi :confused: ..opcenito gledam.. i cudno mi je to kako proizvodjaci biraju hrpe gluposti koje ti daju, a nesto sto bi moglo biti zgodno.. to ti ne stave, nego moras kupiti neku ultra deluxe big bundled plocu da bi to imao prilike vidjeti ![]() .
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
|
*sigh* Realno - nemam ništa protiv tebe. Samo .... malko su ti isprazne i samim time iritantne rasprave. Daj mi samo obijasno - protiv koga se ti boriš :confused: Kog si vraga mene uzel da me zajebavaš ![]() Velim ako imaš pritužbi na mene kao moderatora - Ozren/SPB i ekipa. Njima se žali. Nemoj meni tu cviliti .... Ako ti ne paše kaj sam zatvoril thread - big deal. Tu sam da zaključim da rasprava nikamo nije vodila i kao takav imam ovlasti zatvoriti je. Ako ti to ne paše i misliš da sam loš mod - opet Ozren/SPB ..... eventulano Zli moderator ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
A da vas dvojica sredite sigove konačno, da budu po pravilniku? ![]() A glede zalockanog topica, mislim da je bio OK. Ali ako Paske ima problema sa ženom pa se na nama malo iskaljuje (i vjenčanom kumu koji je kladim se glavni krivac) ja mu opraštam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Moram malko proraditi na tome ![]() Doduše - 80% ljudi nema sigove po pravilniku .... ali dobro ![]() Kaj se tiće žene i kuma - nije u njima problem. Problem je u tome da ne vidim razloga održavati na životu spomenti thread. Da je više ljudi zahtijevalo unlock - to bi se i dogodilo. Međutim - dmi laganini karucka. Čini se iz čiste zajebancije i dosade.... Kad bolje razmislim - i ovo postaje " takav " thread ![]() Ako netko ima pritužbi na mene ( kao što je već 10+ puta naglašeno ) - žalite se kod Ozrena. Mene ostavite pri miru. Nemam namijeru flame-at po cijelom forumu ![]() P.S. Nisam već jjaakooo dugo lockal thread. Jerbo nije bilo potrebe - sad je ima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() Na VN forumima bi ti rekli da si "hypocrite" admin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
U tom slučaju sam licemjer ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Propali Amigaš
|
http://www.ixbt.com/mainboard/albatr...8x800-pro2.htm Ovdje imaš testove (pazi, ruska ćirilica, hehe) jedne od rijetkih ploča koje to imaju integrirano, pa pogledaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
..starija garda
|
Citiraj:
..znam da su komentirali kako ni abitica temeljena na pro chipsetu , pa nema taj zvuk ..i dobro da su komentirali,jer mi je to bezveze ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Toliko sam se udubio u svađu da sam krivo prevel topic - envy kao zavist. Još k tome nisam pročital cijeli post ![]() ![]() Hjebihga ... telek ![]() Anyway .... on topic - NE ![]() Doduše .... nisam se baš niti bavil zvukom na NF 3 pločama - obzirom da imam PCI karticu. Sorry na OT - lako planem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Još ćete vas dvojica skupa sa mnom na PCEX meetingu se zaliti pijačom i zagrljeni pjevati "Kak golupčeka dva..." kako je krenulo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]() ![]() ....uglavnom.. ispod mojih ruku je proslo vec hrpu via_ploca s a64, ali niti jedna nema envy ![]() ..nego ekipa.. ja sam za pivu uvijek , zato se i ne slazem s ovim zakonima i njihovim provodjenjem ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ekspert iz sjene ...
|
To me na žalost ne čudi... Zbog velike i jake konkurencije - većina firmi se odlučuje na jeftina riješenja. Razlika koja je ( bubam na pamet ) 2$ između AC97 i envy na milion komada matičnih je debela lova ![]() Ista stvar je bila i sa SS - jako puno matičnih je dolazilo bez SS certifikata. Jerbo da ga se dobije je neophodno bilo staviti i dodatni bracket s optičkim izlazom i LINE In. To bi poskupilo matičnu - tako da su 85% matičnih imale SS chip, koji se normalno koristi s NV generic driverima. Samo kaj nigdje nisu smjeli pokazati SS certifikat - jerbo ga ne mogu dobiti. Vjerujem da će novije revizije high enf ploči ( s hrpom gadgeta ) dolaziti envy enabled - samo kaj će im cijena biti poprilična. Žalosno je da se trgaju za siću, ali u mass productionu - to znaći ogromnu razliku. Oni žive od OEM tržišta i prodaje mid range proizvoda. Njih kupuje najšira publika. Za entuzijaste ostaje ipak manji dio proizvodnje - zbog specifičnih želja i potreba ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|