|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Free program za vraćanje izbrisane particije
Treba mi free full program s kojim ču moči vratiti izgubljene podatke na particiji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Nije ništa formatirano. S programom EASUS--- sam htio povećeti particiju i nije mi se dalo čekati pa sam prekinuo i particija je jednostavno nestala i s nekim programima mi vidi kao prazan prostor..tj prazna particija http://www.imagesforme.com/show.php/299632_untitled.JPG Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 09.01.2009. u 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
apsolventus
Datum registracije: Oct 2008
|
ja imam najbolja iskustva s testdiskom http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Uspio sam vratiti fileove uz pomoć Hirens BootCD WinTools > GetDataBack-NTFS. Sad je problem što ništa nefunkcionira tj. slike mi nemože otvoriti, mp3, word dokumenti izgledaju kao hijeroglifi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ajde ljudi ako mi itko može pomoći. Znaći vratio sam sve fileove s programom Active@ File Recovery, no problem je što 99% stvari nemogu otvoriti,a fileovi su prave veličine??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Bravo ja sam baš danas imao isti problem kada sam htio uraditi beckup sa Acronisom home 11 i jednu particiju izbrišem tako da sam bio u istim mukama ali sam sa programom active file recoveri poslije formatiranja particije izvukao sve podatke u svom izvornom obliku bez ikakvih oštećenja fajlova iako sam bio skeptik oko tog spašavanja podataka imam link ako hoćeš da ti postavim da skineš ..i da zaboravi ti reći pusti da program odradi svoje i budi strpljiv Zadnje izmijenjeno od: glama. 14.01.2009. u 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ajde daj link na pm. ma bio sami previše strpljiv, jednostavno 99% stvari ne radi, neznam možda bi trebao bolji program, al je problem kaj nemogu do licence kod onih boljih ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|